Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowilem wrocic do maxa. Zaczalem od tutka bo zabardzo sie nie umiem jeszcze obchodzic z maxem :/ chociaz zrobilem juz audi z videotutka :] a teraz robie kolejny tutek... prosze o opinie i komentarze... mile widziana pomoc...

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh.. myslalem ze ten tutek juz poszedl w zapomnienie, w czasach videotutoriali blitzzego. a jednak klasyk zyje :) chetnie zobacze co z tego wyjdzie ;] jak narazie jest ladnie....

Napisano

Szczupal pytanko mam jak zrobic taką teksturkę jak masz na tym fiaciku taka jak papier hehe jakbyś mógł mi pomóc byłbym wdzięczny....

Napisano

hmmm moze rzeczywisacie to jest raptem szara kulka a ja sie meczylem zeby cos podobnego uzyskac hehe no nic DZIĘKI HKROPINSKI I powodzonka przy pracach czekam na coś równie dobrego jak audi ja teraz probóje wywalczyć cos z bmw 5 ale to diabelstwo trudne jest... może zaniedługo tutaj to umieszcze pozdrawiam....

Napisano

Kolejne update meczylem sie troche z logo bo na tutku jest to bardzo ogolnie napisane :/ ale jakos sobie poradzilem z doswiadczenia :P widze jednego buga na prawo i lewo od skrzydel loga tylko nie wiem jak je zlikwidowac :/ dzieki za opinie i pomoc

Gość George82
Napisano

Jak dla mnie wszystko ładnie... Tylko jedna rzecz mi nie pasuje... Brakuje tego wybrzuszenia po boku, zalaczam obrazek...:]

aaaaaaa i jeszcze zderzak bym poprawił...;)

Gość George82
Napisano

ładnie... Tylko przesun kierunkowskazy....

Gość George82
Napisano

Jak juz sie czepiac, to czepiac.... :] Zwroc uwage na te wybrzuszenia na przodzie auta i przedni kierunkowskaz...;p

P.S. Niezle uszczelki...:]

Napisano

Tego przodu juz nie bede popprawial za bardzo bo jak na jeden z pierwszych samochodow to moge odstawic... najwyzej na koncu sie w to pobawie ... a co do tej nierownosci to sprawdze moze to tylko zludzenie