Szczupal Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Postanowilem wrocic do maxa. Zaczalem od tutka bo zabardzo sie nie umiem jeszcze obchodzic z maxem :/ chociaz zrobilem juz audi z videotutka :] a teraz robie kolejny tutek... prosze o opinie i komentarze... mile widziana pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 ql man :) naprawde fajna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 heh.. myslalem ze ten tutek juz poszedl w zapomnienie, w czasach videotutoriali blitzzego. a jednak klasyk zyje :) chetnie zobacze co z tego wyjdzie ;] jak narazie jest ladnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 ładnie, mnie także się podoba, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 hehh też uczyłem sie na tym tutku ... Czekam na efekt koncowy to sobie porownam hehe pozdrawiam i powodzenia życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Skad ja to znam. Moje pierwsze próby z zamochodami hehe. Ładnie Ładnie. tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Szczupal pytanko mam jak zrobic taką teksturkę jak masz na tym fiaciku taka jak papier hehe jakbyś mógł mi pomóc byłbym wdzięczny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 sysol -> to chyba jest zwykła szara kulka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 hkropinski a to ?? jak zrobiłeś to ->> też zwykła szara kulka bo nie wiem a chętnie się dowiem bo to fajnie wygląda z góry dzięki pozdrawiam... http://www.republika.pl/hkropinski1/audirsq_4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 hmmm moze rzeczywisacie to jest raptem szara kulka a ja sie meczylem zeby cos podobnego uzyskac hehe no nic DZIĘKI HKROPINSKI I powodzonka przy pracach czekam na coś równie dobrego jak audi ja teraz probóje wywalczyć cos z bmw 5 ale to diabelstwo trudne jest... może zaniedługo tutaj to umieszcze pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 musisz wejsc do opcji renderowania i wlaczyc pare opcji oczywiscie musisz do sceny dorzycic swiatlo(skylight) i jakies tlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 No modelik bardzo fajny moze maska troszke odstaje ale ogolnie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Kolejne update meczylem sie troche z logo bo na tutku jest to bardzo ogolnie napisane :/ ale jakos sobie poradzilem z doswiadczenia :P widze jednego buga na prawo i lewo od skrzydel loga tylko nie wiem jak je zlikwidowac :/ dzieki za opinie i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Kolejny update... Czekam na komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 nawet fajnie wyglada:) tylko daj na msce przedniej chmfer (tam w prawym gornym rogu) bo nie jest ostro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Jak dla mnie wszystko ładnie... Tylko jedna rzecz mi nie pasuje... Brakuje tego wybrzuszenia po boku, zalaczam obrazek...:] aaaaaaa i jeszcze zderzak bym poprawił...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Maly apdejt ... poprawilem zaokraglenie i maske ... dolaczylem kierunkowskazy uchwyt i klamke... czekam na komenty... dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 z ta maska cos troche nie tak jest no i tylna klapa tez do dopracowania po za tym spoko Powodzenia przy pracy hehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 ładnie... Tylko przesun kierunkowskazy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 kolejne updaty poprawilem kierunkowskaz... czekam na koments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 znalazłem chyba 1 blad..wydaje mi sie ze tam na dole kolo tylniego nadkola jest nierowno:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Jak juz sie czepiac, to czepiac.... :] Zwroc uwage na te wybrzuszenia na przodzie auta i przedni kierunkowskaz...;p P.S. Niezle uszczelki...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Tego przodu juz nie bede popprawial za bardzo bo jak na jeden z pierwszych samochodow to moge odstawic... najwyzej na koncu sie w to pobawie ... a co do tej nierownosci to sprawdze moze to tylko zludzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi