Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postnowiłem zabrać się za autko (zamek bede kontynuował po zrobieniu audi) Jest to moje pierwsze autko i robienie autek bardzo mi się spodobało.

• Odpowiedzi 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cóż zapomniałem zmnienić tytuł właściwie te utka są stosunkowo podobne (A8 A4) więc nie zakładam nowego wątku będę kontynuował w tym wątku

Napisano

całkiem ładna siatka, tylko przerwa między maską a nadkolem troche nierówna ;)

czekam na upki

pozdro

Napisano

widze to już poprawiłem ale z tą gęstoscią mam problem z tym i jescze ze zrobieniem grilla zorbie jescze znaczek audi :D i daję upade

Napisano

Masz jakies dziwne trojkaty na styku blotnika i maski nad przednia lampa. Poza tym tak jak hkropinski radzi - zacznij na tym etapie prostowac geometrie bo pozniej sie pogubisz.

pozdro

Napisano

dawano nie dawałem updata niestety obowiązki szkolne nie pozwalają mi pozwolić na długie siedzenie w maxie :D

Kolejny update:

audi074im.jpg

Napisano

no prosze całkiem całkiem :) po twoim robocie z bitwy myślałem że nic z ciebie nie będzie ale jednak bardzo się myliłem :)

pozytywnie zaskoczony ;)

Napisano

jutro już daję updaty siedzę w maxie dziś 3 godzinki i jestem zmęczony i zadaowolony pozatym na ms jest kilka bugów które musze pousuwać

Napisano

szczegolnie krzywe sa nadkola, rowek przy tylnim nadkolu tez nie za bardzo, linia drzwi tez krzywa. A jesli chodzi o niezgodnosc z oryginalem to myslem ze hkropinskiemu chodzilo o zbyt kanciaste drzwi, imo powinny byc one zaokraglone.

Napisano

Cóż 3 gimnazjum mam już za sobą był to ciężki rok dla mnie ale opłaciła się ciężka praca. Więc od jutra będę dawał regularne updaty

Napisano

radze przyjzec sie jeszcze raz zdjeciom ktorwe pokazalem ci kilka posow wyzej, jak jest zrobiony np boczy zderzak, nadkola potwornie krzywe, ale jest lepiej w stosunku do poprzedniego update'a, pozdr

pokaz siatke

Napisano

początek drzwi leci przednich leci strasznie krzywo

próg strasznie krzywy do tego dziurawy?

tylne drzwi mniej wiecej w połowie krzywo u góry drzwi też krzywo