Napisano 3 Wrzesień 200519 l Postnowiłem zabrać się za autko (zamek bede kontynuował po zrobieniu audi) Jest to moje pierwsze autko i robienie autek bardzo mi się spodobało.
Napisano 3 Wrzesień 200519 l hehe, widzę że audi a8 ostatnio jest bardzo popularne;-)) korzystarz z 3d-palace? ile tutów przerobiłeś?? pozdr ps. proszę o siteczkę
Napisano 3 Wrzesień 200519 l mi też trąci 3dpalace. po dodaniu meshsmootha powinno wyglądać po ludzku ;]. także prosze o siateczkę.
Napisano 13 Maj 200618 l Autor ok więc chcę zreaktywować ten wątek zaczynam to audi od nowa więc mogę się czegoś nauczyć oto siatka:
Napisano 13 Maj 200618 l Autor cóż zapomniałem zmnienić tytuł właściwie te utka są stosunkowo podobne (A8 A4) więc nie zakładam nowego wątku będę kontynuował w tym wątku
Napisano 13 Maj 200618 l maska rowno, z nadkolem juz troche gorzej. popraw od razu, pozniej nie bedziesz musial sie meczyc.
Napisano 14 Maj 200618 l całkiem ładna siatka, tylko przerwa między maską a nadkolem troche nierówna ;) czekam na upki pozdro
Napisano 14 Maj 200618 l Autor widze to już poprawiłem ale z tą gęstoscią mam problem z tym i jescze ze zrobieniem grilla zorbie jescze znaczek audi :D i daję upade
Napisano 14 Maj 200618 l swiatla sa nierowno, przy grilu tez sie robi zamieszanie, prostuj teraz bo sie pogubisz pozniej, pozdr
Napisano 14 Maj 200618 l Masz jakies dziwne trojkaty na styku blotnika i maski nad przednia lampa. Poza tym tak jak hkropinski radzi - zacznij na tym etapie prostowac geometrie bo pozniej sie pogubisz. pozdro
Napisano 20 Maj 200618 l Autor dawano nie dawałem updata niestety obowiązki szkolne nie pozwalają mi pozwolić na długie siedzenie w maxie :D Kolejny update:
Napisano 20 Maj 200618 l no prosze całkiem całkiem :) po twoim robocie z bitwy myślałem że nic z ciebie nie będzie ale jednak bardzo się myliłem :) pozytywnie zaskoczony ;)
Napisano 20 Maj 200618 l no jest juz lepiej, na pewno mniej krzwo ale tylne nadkole nadal krzywe, pozdr
Napisano 20 Maj 200618 l Autor jutro już daję updaty siedzę w maxie dziś 3 godzinki i jestem zmęczony i zadaowolony pozatym na ms jest kilka bugów które musze pousuwać
Napisano 20 Maj 200618 l Ja mam dziwną słabość do wszystkich Audi... model mi się bardzo podoba, czekamy na ms :)
Napisano 20 Maj 200618 l Autor jak mnie tak ładnie poprosiliście to usunułem bugi i dają z ms brill jeszcze do poprawy:
Napisano 20 Maj 200618 l Autor kolejny udate z poprawionym grilem może coś dzię jeszcze dam pod warunkiem że wrócę przez północą
Napisano 20 Maj 200618 l render przeswietlony, zostaw grila juz w spokoju i zajmij sie modelem, panel na rejestracje bardzo slaby, pozdr
Napisano 12 Czerwiec 200618 l Autor nie zabardzo rozumiem o co dokładnie Ci chodzi czy mógłbyś mi pokazać? pozdrawiam
Napisano 12 Czerwiec 200618 l szczegolnie krzywe sa nadkola, rowek przy tylnim nadkolu tez nie za bardzo, linia drzwi tez krzywa. A jesli chodzi o niezgodnosc z oryginalem to myslem ze hkropinskiemu chodzilo o zbyt kanciaste drzwi, imo powinny byc one zaokraglone.
Napisano 12 Czerwiec 200618 l nie ma sprawy, ale to troche dziwne ze sam tego nie widzisz:/ ps. na niebiesko to nie chodzi o buga tylko o to ze krzywo
Napisano 22 Czerwiec 200618 l Autor Cóż 3 gimnazjum mam już za sobą był to ciężki rok dla mnie ale opłaciła się ciężka praca. Więc od jutra będę dawał regularne updaty
Napisano 23 Czerwiec 200618 l radze przyjzec sie jeszcze raz zdjeciom ktorwe pokazalem ci kilka posow wyzej, jak jest zrobiony np boczy zderzak, nadkola potwornie krzywe, ale jest lepiej w stosunku do poprzedniego update'a, pozdr pokaz siatke
Napisano 23 Czerwiec 200618 l Autor jeszcze za wykańczanie bocznego zderzaka się nie brałem wogule za nadkola również ale będę pracował dziś na tym
Napisano 23 Czerwiec 200618 l Autor daje kolejny mały update: (prosze nie mówić o nadkolu bo go jeszcze nie poprawiałem)
Napisano 23 Czerwiec 200618 l początek drzwi leci przednich leci strasznie krzywo próg strasznie krzywy do tego dziurawy? tylne drzwi mniej wiecej w połowie krzywo u góry drzwi też krzywo
Napisano 23 Czerwiec 200618 l siatka jest zdecydowanie za gesta, przez to jest bardzo krzywo, ale jak po prostujesz to bedzie calkiem niezle;) pozdr
Napisano 23 Czerwiec 200618 l za GĘSTA? ja myślałem że ona jeszcze za rzadka jest... ale czasem z powodu mojej ignorancji zachowuję swoją gadaninę dla siebie :P
Napisano 23 Czerwiec 200618 l zdecydowanie za gęsta, przeciez to widok przed ms'em a przez to ze gesa, model jest krzywy, pozdr