Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postnowiłem zabrać się za autko (zamek bede kontynuował po zrobieniu audi) Jest to moje pierwsze autko i robienie autek bardzo mi się spodobało.

• Odpowiedzi 97
  • Wyświetleń 7,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe, widzę że audi a8 ostatnio jest bardzo popularne;-)) korzystarz z 3d-palace? ile tutów przerobiłeś?? pozdr

ps. proszę o siteczkę

Napisano

mi też trąci 3dpalace. po dodaniu meshsmootha powinno wyglądać po ludzku ;]. także prosze o siateczkę.

Napisano
  • Autor

ok więc chcę zreaktywować ten wątek zaczynam to audi od nowa więc mogę się czegoś nauczyć oto siatka:

beztytuu3so.jpg

Napisano
  • Autor

cóż zapomniałem zmnienić tytuł właściwie te utka są stosunkowo podobne (A8 A4) więc nie zakładam nowego wątku będę kontynuował w tym wątku

Napisano

maska rowno, z nadkolem juz troche gorzej. popraw od razu, pozniej nie bedziesz musial sie meczyc.

Napisano

całkiem ładna siatka, tylko przerwa między maską a nadkolem troche nierówna ;)

czekam na upki

pozdro

Napisano
  • Autor

widze to już poprawiłem ale z tą gęstoscią mam problem z tym i jescze ze zrobieniem grilla zorbie jescze znaczek audi :D i daję upade

Napisano

Masz jakies dziwne trojkaty na styku blotnika i maski nad przednia lampa. Poza tym tak jak hkropinski radzi - zacznij na tym etapie prostowac geometrie bo pozniej sie pogubisz.

pozdro

Napisano
  • Autor

dawano nie dawałem updata niestety obowiązki szkolne nie pozwalają mi pozwolić na długie siedzenie w maxie :D

Kolejny update:

audi074im.jpg

Napisano

no prosze całkiem całkiem :) po twoim robocie z bitwy myślałem że nic z ciebie nie będzie ale jednak bardzo się myliłem :)

pozytywnie zaskoczony ;)

Napisano
  • Autor

jutro już daję updaty siedzę w maxie dziś 3 godzinki i jestem zmęczony i zadaowolony pozatym na ms jest kilka bugów które musze pousuwać

Napisano

Ja mam dziwną słabość do wszystkich Audi... model mi się bardzo podoba, czekamy na ms :)

Napisano
  • Autor

jak mnie tak ładnie poprosiliście to usunułem bugi i dają z ms brill jeszcze do poprawy:

audi104cq.jpg

Napisano
  • Autor

kolejny udate z poprawionym grilem może coś dzię jeszcze dam pod warunkiem że wrócę przez północą

audi113tv.jpg

Napisano
  • Autor

nie zabardzo rozumiem o co dokładnie Ci chodzi czy mógłbyś mi pokazać?

pozdrawiam

Napisano

szczegolnie krzywe sa nadkola, rowek przy tylnim nadkolu tez nie za bardzo, linia drzwi tez krzywa. A jesli chodzi o niezgodnosc z oryginalem to myslem ze hkropinskiemu chodzilo o zbyt kanciaste drzwi, imo powinny byc one zaokraglone.

Napisano

nie ma sprawy, ale to troche dziwne ze sam tego nie widzisz:/ ps. na niebiesko to nie chodzi o buga tylko o to ze krzywo

audi137igcopy4tg.jpg

Napisano
  • Autor

wielkie dzięki postaram się to poprawić jeszcze raz dziękuję

Napisano
  • Autor

Cóż 3 gimnazjum mam już za sobą był to ciężki rok dla mnie ale opłaciła się ciężka praca. Więc od jutra będę dawał regularne updaty

Napisano
  • Autor

ok daję update teraz mam dużo czasu poprawiłem trochę bok

audi148pe.jpg

Napisano

radze przyjzec sie jeszcze raz zdjeciom ktorwe pokazalem ci kilka posow wyzej, jak jest zrobiony np boczy zderzak, nadkola potwornie krzywe, ale jest lepiej w stosunku do poprzedniego update'a, pozdr

pokaz siatke

Napisano
  • Autor

jeszcze za wykańczanie bocznego zderzaka się nie brałem wogule za nadkola również ale będę pracował dziś na tym

Napisano
  • Autor

daje kolejny mały update: (prosze nie mówić o nadkolu bo go jeszcze nie poprawiałem)

audi158bb.jpg

Napisano

początek drzwi leci przednich leci strasznie krzywo

próg strasznie krzywy do tego dziurawy?

tylne drzwi mniej wiecej w połowie krzywo u góry drzwi też krzywo

Napisano

siatka jest zdecydowanie za gesta, przez to jest bardzo krzywo, ale jak po prostujesz to bedzie calkiem niezle;) pozdr

Napisano

za GĘSTA? ja myślałem że ona jeszcze za rzadka jest... ale czasem z powodu mojej ignorancji zachowuję swoją gadaninę dla siebie :P

Napisano
  • Autor

nie poprawiałem sorki :D jutro z ranka się za to zabieram :D