Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, oto moje ostatnie wypociny. Wszystko robione w 3dsmax7 + Vray. Jeśli chodzi o kuchnię to wszystko wyszło inaczej niż miało, chciałem uzyskac inny klimat, ale po prostu nie wychodziło. Moje umiejętności nie są jeszcze zbyt wysokie, dlatego walczyłem kilka dni z oświetleniem głównie (kuchni) i materiałami, no i wyszło to co widać. Z jadalni jestem troszkę bardziej zadowolony. Zdaję sobie sprawę że jest zapewne sporo błędów, ale poprawek raczej wnosić nie będę (mam dość).

Pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek krytykę.

Linki do prac:

jadalnia

brzydka kuchnia

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

witam.

leci: rozklad swiatla mi sie podoba,moje oko choc nie doswiadczone, zwyczajnie to widzi;)

-pustka:-brak wykonczen,nie technicznych, a dekoracyjnych, np listwy przypodlogowe

-brak jakis półki, lampki ect

-serwetki(?) pod talerze troche grube i plastelinowe

-kwiatki, konkertnie lodygi...jakby sprezynowaly,no nie wiem jak to nazwac...czuje jakby byly strasznie napiete

-ogolnie bradzo ladnie ale brak kilku detali powoduje ze odbiór koncowy leci w dol ale wcale nisko:)

-no i daj wieksza rozdzialke co by mozna sie bylo przygladnac blizej

pozdrawiam

Napisano

faktycznie - kuchnia nie za ciekawa, a salon? shaderki mi nie podchodza - szczegolnie stol i krzesla, ciemno i smutno jakos, detali tez nie wiele. ale nie jest zle ;]

Napisano

Kedzior - co do wykończeń to zdaję sobie z tego sprawę, brak listew na przykład zauważylem dość późno :) Większej rozdziałki niż 1024x768 (do których masz linki) nie przewiduję.

Matrix - co do shaderów to miała być stal (polerowana czy cuś) albo ciemniejsze aluminium ale nie potrafiłem osiągnąć takiego efektu. Dopiero pod koniec prac zacząłem uczyć się shellac'a.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności