Napisano 15 Wrzesień 200519 l schreiben bite! ==== tutaj byla wklejona wiz, ale niestety musze ja usunac tymczasowo ==== ==== Świerk ====
Napisano 15 Wrzesień 200519 l nieciekawy dobór kanapy i stołu wg mnie.. ze scianami i gablotami w nich rozwiazanie ok ale z tymi na srotku i w kątach raczej nie bo tracimy duzo przestrzeni i wydaje mi sie ze moznaby to troszke inaczej wykorzystac pozdrawiam
Napisano 15 Wrzesień 200519 l aa no to trzeba bylo na wstepie ze tylko vizka :) wiec vizka taka sobie, troche dziwnie ukazane, ciezkie materialy
Napisano 15 Wrzesień 200519 l troszkę ciemno przed witryną i przez to trochę ponuro, a i ten wzór na szybie powoduje że niewidoczne jest wyraźnie logo sklepu, to chyba przeszkadza, może inny kąt patrzenia załatwiłby sprawę pozdr
Napisano 15 Wrzesień 200519 l Autor dzieki za komentarze... siwy: tez to mowilem ludziom dla ktorych to robilem...ale uparli sie na taka podloge...podobno egzotyczna jakas...
Napisano 16 Wrzesień 200519 l Poza tym, ze szklo w witrynach ma troche za duzo koloru a podloga wyglada jakby byla wylewana (jednolity bump- jesli to drewno to przydalyby sie podzialy desek), to jest ok.