Świerk Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 schreiben bite! ==== tutaj byla wklejona wiz, ale niestety musze ja usunac tymczasowo ==== ==== Świerk ====
polka dot Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 nieciekawy dobór kanapy i stołu wg mnie.. ze scianami i gablotami w nich rozwiazanie ok ale z tymi na srotku i w kątach raczej nie bo tracimy duzo przestrzeni i wydaje mi sie ze moznaby to troszke inaczej wykorzystac pozdrawiam
polka dot Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 aa no to trzeba bylo na wstepie ze tylko vizka :) wiec vizka taka sobie, troche dziwnie ukazane, ciezkie materialy
siwy Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 oo, już jest gotowe. spoko. podloga ma dziwny materiał.poza tym git
Arthi76 Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 troszkę ciemno przed witryną i przez to trochę ponuro, a i ten wzór na szybie powoduje że niewidoczne jest wyraźnie logo sklepu, to chyba przeszkadza, może inny kąt patrzenia załatwiłby sprawę pozdr
Świerk Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Napisano 15 Wrzesień 2005 dzieki za komentarze... siwy: tez to mowilem ludziom dla ktorych to robilem...ale uparli sie na taka podloge...podobno egzotyczna jakas...
JunioR Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 ogólnie ładnie to wygląda, kanapa mi troszke nie pasuje.
KaeMS Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Poza tym, ze szklo w witrynach ma troche za duzo koloru a podloga wyglada jakby byla wylewana (jednolity bump- jesli to drewno to przydalyby sie podzialy desek), to jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi