Skip to content

szafty, land, szafty

Featured Replies

• Replies 9
  • Views 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[wow]tez tak bym chcial....moze za kilka lat?! kto wie?! :)))

[pozdr[piwo]

Hey Lebowsky! alez Ty jestes elastyczny :) I portrecik, i lanszafcik :) Walnij jeszcze martwa i bedzie komplecik! Sliczne swiatlo :D ale w sumie po tym niesamowitym parasolu moglem sie tego spodziewac hehe Dysponujesz chyba najszybszym algorytmem SSS na rynku :)

pzdr

co tu dużo mówić...majstersztyk :) piękne poprostu...heh i w jakim tempie :) zadziwiające :D heh...powodzenia w następnych pracach...oby zwalały na kolana jak te :)

pozdro...

no nie mam pytan......pracki bardzo super.....

BTW. Mojej dziewczynie tez sie podobaly :]

Ps. Masz od Niej pozdrowienia :)

POZDRo :]:]

Śśśśśśśśś śśśśśśśśś śśśśśśśśś śśśśśśśśś śkubany.... Jak to mawia się w rządzie. No to leżę i kwiczę.

Powala! :) Po prostu gleba! To jest to co lubię :) Nie chodzi o landsafty, ale o klimaciory! Każdy ma inną tonację, inną temperaturę... rewerlka :) Właśnie udało Ci się uchwycić kwintesencję klimaciorów w szybkich szkicach! Wyrazy mojego wilkiego unania 4U :)

• Author

eee, bu , ech, och, jak slodko tutaj, rozplyne sie:D Przeginacie, ale nie bede z tego powodu narzekal:)

Rebuzz, a dziekuje, szczegolnie uadniejszej polowce, tez ja obowiazkowo pozdrow