weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 No to postanowiłem wrzucić coś na drugi temat bo tak jakoś pomysł przyszedł mi do głowy (nad ranem ;). W 4096 roku ludzie skolonizowali już kilkaset planet. Jedne są bardziej przyjazne inne... niekoniecznie. Niezbadane puszcze planety RS-00342. Baza ZENOBIA. Płk. Stefański pisze raport przy swoim zabałaganionym biurku. Rok 3021, godzina 7:00 czasu GST O poranku z celi uciekł więzień oskarżony o sabotaż. Prawdopodobnie należy do fanatycznego ruchu "Trzy słońca". Podejrzewam, że pomógł mu ktoś z załogi. Ponieważ zbieg może posiadać ważne informacje na temat planowanych działań wrogiej organizacji moim priorytetem jest schwytanie go. Natychmiast po stwierdzeniu ucieczki wysłałem żeńską grupę do zadań specjalnych GRETA. Jak do tej pory nigdy nie zawiodły. Jednak jeszcze nie przyszło im działać w tak obcym i wrogim terenie... Następny raport o godzinie 8:30 czasu GST. End of file. Link do niby skończonej pracy (brakło czasu jak zawsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Pierwszy etap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Drugi etap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Trzeci etap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Czwarty etap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 nieeeezłeeeeeee czekam na resztę @0@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 o żesz... Jak do dopracjesz to zmiecesz nawet amruna i tych innych z podium:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Trzymam kciuki, bo powoli zaczynasz stawać się moim idolem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 fajnie. a te laski tak z golymi rekami poluja na uciekiniera ? moze jakis gun albo katana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 nom ciekawie, ciekawie, chociaz mi sie bardziej podobalo lustrzane odbicie... no i rysunkowe take... :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 nie wiem czy na dobre by nei wyszlo jakby poszerzyc kadr troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Nieco popracowałem nad megaaligatorem i najbliższą kobitką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 przy najbliższej kobiecie wydaje mi sie ze proporcje lekko kuleja - za to szczęki przepiękne :) pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 O żesz w morde kopany :o jak już zawsze myśle że mam swojego idola to się pokazuje ktoś nowy :] bardzo fajnie choć imo plan powinien byc troszke szerszy ale ja sie nie znam także sie nie sugeruj ;) pare pytan co bys tylko updatów niewrzucał a i cos napisał ;) to painter czy shop bo pod szopa mi podchodzi ? jaka jest org. rozdziała ? długo to malowałeś licząc tak łącznie wszystkie podejścia ? edit - to jeszcze spytam jakiego tabletu używasz i jak ci sie na nim pracuje/jak długo bo mój aiptek szybko sie zchrzanił (piórko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 jak już zawsze myśle że mam swojego idola to się pokazuje ktoś nowy :] exactly :] Pracaca narazie super , byebyś wyrobił do końca. Popraw odpryski wody. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 1 Październik 2005 Autor Share Napisano 1 Październik 2005 Kolejna faza. Może przed nominacjami jeszcze jedną zdążę wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anji Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 wyborne...kolorystyka jest świetna...rewelacyjne są te kręgi na wodzie...oraz ogromynie podoba mi sie faktura na cielsku krokodyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 hi ;) wszystko miodne.. ale to za glowa gada ta woda troche dziwna i plomienie z plecakow.. artystycznie ciekawe ale hmm nie wiem ale chyba nie powinny sie tak ukladac :) bardzo ladne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Eldorado Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 nie podoba mi się ustawienie postaci ludzkich , dwie z nich wiszą bez ruchu jakby kij połkneły to sztuczne , a ta zaatakowana też jest troszke mało dynamiczna, poprawilym tez te smugi z plecaczka bo niewyglądają za dobrze , jako całosc pomysł fajny jesli to dopracujesz moze byc cos fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 wszytsko fajne, ale te rozchlapniecia wody wokolo glowy krokodyla liopleurodona :P, sa niezbyt ;/, tak nie naturalnei ta woda sie rozklada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 No dobra, to powiedzmy, że ja też skończyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 dobra to ja pierwszy ;) wspaniała robota - no i fajny making off w wątku - dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi