xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 ehm... kuchnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 troszkę puste:) te krzeszła trochę dziwne, czemu one mają dodatkową parę nóg. Czy render robiłeś za pomocą Maxwella?? Jeżeli tak to powiedz jak się zapisuje wyrenderowany obraz. Bo mam Maxwella ale nie wiem jak się zapisuje obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 No i blat (ten tam na prosto:P) lewituje. Krzesła rzeczywiście lepiej by wygladały bez tych wyrostów :] Acha i terakota chyba taka troche za duża? Czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 moze napisal bys cos wiecej o pomysle na ta prace bo nie wiadomo o co chodzi i jak to oceniac, pusto i sciana unosi sie nad podloga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 oj według mnie to jeszcze duzo pracy, począwszy od modeli a skończywszy na oświetleniu i texturach. Bardzo dziwnie wyglądają krzesła z tymi "wyrostami" jak to MaGuu określił, blat stołu jest za cieńki, framuga od wejscia jest za wąska, na kafelkach przydałoby sie jakies rozmycie i bump, murowany blat z tyłu lewituje. o oświetleniu nie pisze bo to w końcu wip a więc będziesz napewno jeszcze nad tym siedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 wyrosty jak to nazywacie to taki mój wybryk, w finale nie będzie tego :] bogoo, obraz możesz zapisać w >opcje rendera>mxi czy img sequence, nie mam teraz maxa włączonego ale napewno znajdziesz, wierzę w ciebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 ja sie przyczepie jeszcze do tego ze render jest strasznie ziarnisty:Pfajne oswietlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 (1) Dziwne krzesla. Mozesz pokazac oryginal? (2) Kolorystyka bardzo mdla. Czulbym sie obco w takim pomieszczeniu. (3) Na jak grubej sciance stoi ten blat? Wyglada dosc licho. (4) Ziarno. Czasami sie przydaje, ale tu raczej nie spelnia swojego zadania prawidlowo. (5) Krzeslo z prawej wyglada jak by lewitowalo. (6) Kadr chyba troche za plaski, ale na tym sie nie znam, wiec to tylko moja opinia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 inne ujęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 xeav jakoś tak pustawo wtej kuchni ale narzie nawet fajnie tylko przeszkadza mi mapowanie tego eee blatu, chodzi mi mianowicie, ze po bokach wygląta to jakoś tak nie naturalnie, daj tam inną texture albo tylko jakiś shader i jak dla mnie bedzie spox, Fajny jest za to material skury tych siedzonek, bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 nie znam sie na V-y ale dlaczego to wszstko takie "noise?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 http://img15.imgspot.com/?u=/u/05/269/13/z1127842909.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 mały uodate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Przez te ziarno render wygląda blado i mdło (czy jakos tak :] ) Zmien juz te "odnogi" odk krzesła bo to strasznie razi, a ogolnie to spoko. P.s Krzesła barowe nawet mi sie podobają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nie znam sie na wizualizacjach ale wydaje mi sie ze pomieszczenie wyglada conajmniej dziwnie , tak szaro pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 oświetlenie to raz, proporcje to dwa - jak to poprawisz to będziemy dalej gadać ;) pracuj pracuj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Widze dalej upierasz się przy tych krzesłach? :P No jak tam chcesz - pracuj bo idzie do przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 przykro to pisać ale proporcje - i powinieneś to widzieć ;) oświetlenie daje rade czytaj dobre ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 widze, widze- poprawię to... kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 no i co z tym ziarnem,praca traci na tym bardzo....:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Nizle jest, popraw proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi