BERKO Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 KRÓTKO. Witam. Na procesor mogę wydać 1100 zł. Jaki na dzień dzisiejszy, za tą kwotę jest najwydajniejszy zastosowanie NIE GRY KOMPUTEROWE , TYLKO RENDERING 3d Studio max 7 i tulko o to mi chodzi. Proszę o obiektywną ocenę zarówno AMD i INTEL. Dzieki.
Vorek Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 a to chyba by zależało jaką masz płytę główną :) Ja bym dołożył jeszcze 400 i kupił dwurdzeniowego Athlona 64 pod s.939. Zresztą już kilka wątków na ten temat pojawiło się ostatnio. Pozdrawiam
El Wieczor Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 Ja mam zamiar kupić dwurdzeniowego Pentium D820. Lepszy od AMD 64 3800+ a płyta do tego Gigabyte cośtam Royal za trochę ponad 400zł.
Quadysz Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 greets do renderingow lepszy jest Pentium, a ponoc najlepszy jest P4 3,4 EE na jadrze narthwood z 2mb cachu l3, wygrywa nawet z dwurdzeniowcami :) strasznie ciezko dostac ale na ebayu sa... ps. EE - extreme edition
Rekomendowane odpowiedzi