Gość ja i mój dres Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 niedawno postanowiłem ponownie "pobawić sie" 3D studio jak wyszło ocencie sami lecz od razu mówi że jest to moja pierwsza praca zamieszczona tutaj więc idealna nie jest. Za wszelkie komentarze z góry dziękuje. Jeśli kogoś interesuje na czym to robiłem: celeron 366@457, 192 mb ramu, 3DS 4.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 nie ma pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja i mój dres Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 już jest;) uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Jeżeli to początki i jak sam powiedziałeś "bawisz się" to nie jest tragicznie :) Można by popracować nad materiałami i światłem. No i ta biało-czerwona wstążka wygląda jak szlaban ;) Pozdrawiam i witamy na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 co było zamordowane? bo napewno nie człowiek ;p prędzej jakiś lemur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 lemur odpada, nie ma ogona ;) dlaczego na szybie przystanku jest zakaz fotografowania? edit: i zmień nazwę wątku: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja i mój dres Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 zakaz jest na słupku z tyłu... a że wygląda jak na szybie to cóż, tak wyszło;) a co do spekulacji czy to lemur musze was uspokoić- to tylko niewprawna ręka , niżej podpisanego, robiącego scenke powyginała ją w dość cudaczny sposób. Lub powiedzmy że śledczy był po paru głębszych. Dzięki za komenty te konstruktywne jak i te mniej konstruktuwne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 przedewszystkim oświetlenei leży ale jeśli to zabawa tak jak napisałęś to spoko wyszło - tylko czemu ty jeszcze pracujesz na maxie 4 szeryf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 jak na pierwsza prace to spoko. Mozna by popracowac nad czyms w tle i oczywiscie zgadzam sie z poprzednikami - swiatlo i textury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 No coz ejzeli chcesz cos wiecej tworzyc to trzeba by pomyslec nad MAxem co najmniej 5, i upgrejdem kompa :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 praca jak na początkującego jest raczej dobra, ale popracuj nad teksturami i oświetlenim. zapoznaj się z bumpem i materiałami żażącymi. w scenie jest widoczna lampa i to ona powinna byc głównym źrudłem światła, a jest nim jakieś światło z poza sceny. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 chyba nie zrozumiales o co chodzilo dla Tweetego : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 wyraznie jest napisane jak temat powinein wygladac , popraw go jak poprawisz usune ten post (bedize zbedny) no i modów przepraszam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Jak na pierwsza pracke to moim skromnym zdaniem moze byc. Jesli chodzi o wersje maxa, to podzielam zdanie poprzednikow tylko czesciowo - sam w pracy od dwoch lat robie na maxie 4 i wszystko jest jak najbardziej ok (w domu max 5+v-ray). Postaraj sie o upgrade sprzetu bo z tym co masz to za daleko nie zajedziesz i cwicz, cwicz, cwicz (razem z dresem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 http://www.przystankersi.com/ - widać, ze Twoja pracka miała z tym cos wspólnego :D A mi sie przystanek poodba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 jak na początki to na + :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi