mort Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 krótko: dwa dni pracy, modeling texturing i animacja jednego obiektu. Ile mogę za to wziąć?(średnio) z góry dzięki za odpowiedź.
mort Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 dooobrze, a tak w przyblizeniu do powiedzmy -+50 zł to ile to jest? :P
Bacry Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 animacja jakiego obiektu? postać czy wyginające się kwiatki :D
JunioR Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 tez zalezy dla kogo robiłes te animacje
mort Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 animacji już nie mam. Robiłem jeden obiekt (butelkę) i wstawiałem ją w animację 2d do reklamy tv.123 klatki.
Drakula Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 niech zaproponuja cene :] zawsze zawyzaja :D
SUPER_OkO Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Dla tv to mozna bylo by wziasc te 300zl tyklo czy sie pracodawca nie odstraszy i nie znajdzie pozniej kogos innego tanszego, najlepiej na poczatku zrobic za pol darmo czyli 100zl a pozniej juz wieksze kwoty dyktowac. Ja osobiscie jak robilem animacje np. statuetki takiej na zawody jakies zuzlowe to za jakies 7h pracy dostalem 150zl i mniej wiecej zawsze przeliczam 1h = 20zl, chociaz to roznie bywa czasami robilem dla osob prywatnych to bralem 50zl
Rekomendowane odpowiedzi