boba Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 praca na zagospodarowanie Starej Rzeźni i jej okolic...albo glownie okolic proj: pracownia projektowa Consultor, Ania i ja pozdrawiam, boba
boba Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 no przecie są zrobione wnętrza.. tyle ze ..urbanistyczne
Hindus Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 to na czyjes zlecenie czy jak ? ile na tym zarabiasz :) ? ql
boba Napisano 6 Październik 2005 Autor Napisano 6 Październik 2005 @hindus - na pifo starcza, a co do zleceń - konkursow na zlecenie jeszcze nie robiłem to sie robi z przyjemnosci albo dla adrenaliny : D
Marcin Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 buuu ... server ci padł ... a tak chcialem zobaczyc ;]
boba Napisano 6 Październik 2005 Autor Napisano 6 Październik 2005 heh no lipa lipa.. kiedys slyszalem ze klisza moze pęknąc od robienia zlych zdjec, ale zeby serwer padal od cienkich fotek? - to juz szczyt ; ) ps.. a mialem niby w miare komercyjny, a nie darmowy jakis heh
SansSerif Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 http://www.imageshack.us/ bo nic nie widać
boba Napisano 6 Październik 2005 Autor Napisano 6 Październik 2005 dobra.. te górne pewnie będą niebawem dzialać bo cały serwer padł, ale skoro namawiacie na to imageshock cos tam.. to prosze ; ) ps. dzieki za linka pozdr boba
little-ninja Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 oki wreszcie widze...typo leży ale to standard :P ogolnie good poz
@seba@ Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Wyglada z-cie pozdrawiam, mam juz inspiracje grafiki do urbanistyki :)
Chalek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Fajnie to wyglada, estetycznie, ale drzewka w kilku miejscach lewituja nad gruntem.
Gość anusz Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 jestem pod wrazeniem sama opracowuje wlasnie ten teren i chcialabym zapytac o materialy jakimi dysponujecie plany, inwentaryzacje starej rzezni. Nie ukrywam ze chetnie zobaczylabym te prace rowniez na zywca lub chociaz w wiekszej rozdzielczosci. prosze o kontakt [email protected]
diesbonus Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 Taki ladny projekt, tyle pracy i zeby normalnej czcionki nie zrobic na te "Kwitnace Wzgorze"!!!! Zupelnie tego nie rozumiem!!
Kuciel Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 supeeerrr, bardzo mi sie projekt podoba :)
boba Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 witam ; ) po dluzszej przerwie moge wrszcie poodpowiadac hehe 1. tylko lezy? mhmm robione ok 5-6 rano :p, oddanie o 12.00 a bylo trza jeszcze wydrokowac podkleic i inne duperele zrobic heh 2. taa drzewka lewituja, sa i inne bledy no ale skoro nie widzicie to nie powiem jakie ; ) 3.co do planow i rzutow to juz wytlumaczylem co i jak ; ) 4. render - viz 4 + vray + final toon, model ADT (wiekszosc), plansza AI pozdrawiam i przepraszam ze odpowiadam z opóznieniem, boba
Rekomendowane odpowiedzi