Napisano 5 Październik 200519 l praca na zagospodarowanie Starej Rzeźni i jej okolic...albo glownie okolic proj: pracownia projektowa Consultor, Ania i ja pozdrawiam, boba
Napisano 6 Październik 200519 l Autor @hindus - na pifo starcza, a co do zleceń - konkursow na zlecenie jeszcze nie robiłem to sie robi z przyjemnosci albo dla adrenaliny : D
Napisano 6 Październik 200519 l Autor heh no lipa lipa.. kiedys slyszalem ze klisza moze pęknąc od robienia zlych zdjec, ale zeby serwer padal od cienkich fotek? - to juz szczyt ; ) ps.. a mialem niby w miare komercyjny, a nie darmowy jakis heh
Napisano 6 Październik 200519 l Autor dobra.. te górne pewnie będą niebawem dzialać bo cały serwer padł, ale skoro namawiacie na to imageshock cos tam.. to prosze ; ) ps. dzieki za linka pozdr boba
Napisano 18 Październik 200519 l Wyglada z-cie pozdrawiam, mam juz inspiracje grafiki do urbanistyki :)
Napisano 18 Październik 200519 l Fajnie to wyglada, estetycznie, ale drzewka w kilku miejscach lewituja nad gruntem.
Napisano 20 Październik 200519 l jestem pod wrazeniem sama opracowuje wlasnie ten teren i chcialabym zapytac o materialy jakimi dysponujecie plany, inwentaryzacje starej rzezni. Nie ukrywam ze chetnie zobaczylabym te prace rowniez na zywca lub chociaz w wiekszej rozdzielczosci. prosze o kontakt [email protected]
Napisano 28 Październik 200519 l Taki ladny projekt, tyle pracy i zeby normalnej czcionki nie zrobic na te "Kwitnace Wzgorze"!!!! Zupelnie tego nie rozumiem!!
Napisano 1 Listopad 200519 l Autor witam ; ) po dluzszej przerwie moge wrszcie poodpowiadac hehe 1. tylko lezy? mhmm robione ok 5-6 rano :p, oddanie o 12.00 a bylo trza jeszcze wydrokowac podkleic i inne duperele zrobic heh 2. taa drzewka lewituja, sa i inne bledy no ale skoro nie widzicie to nie powiem jakie ; ) 3.co do planow i rzutow to juz wytlumaczylem co i jak ; ) 4. render - viz 4 + vray + final toon, model ADT (wiekszosc), plansza AI pozdrawiam i przepraszam ze odpowiadam z opóznieniem, boba