Napisano 9 Październik 200519 l Autor slizgi - chyba nie myslisz, ze az tak wymiatam mysza, zeby wlasnorecznie taka fakturke zrobic :P Tabletem by bylo ciezko xD
Napisano 9 Październik 200519 l a ja tu zapodam edzia :P dostal w glowe i biedak ma guza :) calosc malowana w psp9.1
Napisano 9 Październik 200519 l hehee edzio roxx:), nie no Deus, wiem co umiesz to tak tylko pytam :), ja najdlozej nad jedna praca siedzielm chyab 2 michy ale to byl manhatann4004, a tak pzrecietnie to hmm max 10 h:)
Napisano 10 Październik 200519 l w takim razie i ja pokaze cos swojego :) co prawda bylo juz, ale nie zaszkodzi pokazac jesio raz:) http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=182210#post182210 :)
Napisano 10 Październik 200519 l strzałeczka, to juz kiedys bylo dawno temu, jak jeszcze tabletu nie mialem :-) z rpg deadlands takie smieszne cos, ( i pomyslec, ze siedzialem nad tym jakies 9 h!!!:P ) pani w kapeluszu z referki z plfoto pzdr.
Napisano 13 Październik 200519 l No wkącu dzał dla prawdziwych grafików... :P A tak na serio oto pare moich prac myszkowanych myszkom :o) ehhh..... kiedy to ja tablet se kupie....... ehhhh....jeszcze raz :P strzałka wszystkim => :)
Napisano 15 Październik 200519 l moze lepiej napisac poprostu przy temacie np wip: cos tam (tablet) albo (mysz) w nawiasie ,jesli pracka nie jest speedem tylko czyms konkretnym moze szkoda by bylo chowac jej w tym watku..pozdrawiam
Napisano 16 Październik 200519 l Autor Widze ze nie rozumiesz idei tematu - tu chodzi o zebraniem jak najwiekszej ilosci takich pracek w jednym temacie :>
Napisano 16 Październik 200519 l No to parę moich sprzed 15 lat. Nie dość, że machane myszką to jeszcze w 8 bit (16-32 kolory) bez antialiasingów, warstw i takich tam. Może ktoś jeszcze pamięta Amigę i program Deluxe Paint i "skanowanie" ręczno-oczne pixel po pixelu Borisów Valleyo i innych takich? :) (sorry za czarne ramy dookoła ale tak to mam zapisane a leniwy jestem :D )
Napisano 16 Październik 200519 l Rysowalem to dosc dawno, ale zwiatpilem, ze cokolwiek potrafie narysowac i zaniechalem wykonczen. Moja peirwsza praca ever, poniektorzy ja pewnie widzieli;]
Napisano 17 Październik 200519 l weedlog ciekawe..szczegolnie 1 piesek...a co do lukasza przybyly to wydaje mi sie ze troche bez charakteru...ale niebo w pierwszym fajne...moze za duzo chmur troche:D...ale nei bede sie czepial..wkoncu wszyscy tu wrzucaja stare prace...bo wiekszosc pewnie juz smiga na tabletach:) pozdrawiam
Napisano 17 Październik 200519 l Moj pentagram umarł;] Zbieram na wacoma, wiec na myszy smigam. Aczkolwiek nic nie rysuje bo mi nerwy puszczaja;]
Napisano 17 Październik 200519 l no tablet to calkiem inna bajka...ale to nie dzial na to:)...ps .nie zalamuj sie..kazda kolejn apraca musi byc lepsza od poprzedniej:)
Napisano 17 Październik 200519 l Weedlog, oj oj az sie lezka w oku zakrecila :) ja tam pixelowalem jeszcze pod c64 w bw i kolorze. Jakies fotki nawet. Ale zniknely w pomrokach dziejow... :/ Z amigi tez cos powinno zostac, poszperam i pokaze (o ile cos znajde)
Napisano 20 Październik 200519 l Witam, jest to moja pierwsza praca, jaka w zyciu zrobilem (w paincie) nie jest moze cudem ale tylko na tyle mnie stac. Jesli uwazacie, ze jest to totalny gniot moge usunac post. ps: to "cus" wyglada lepiej gdy odsunie sie troche od monitora :)
Napisano 20 Październik 200519 l w szkole wam to kazali rysowac ? ja miałem w szkole na informie rys choinek ;)
Napisano 22 Październik 200519 l weedlog = weed? o kurde, kojarze ten nick z demosceny, wez mi przypomnij w jakiej grupie byles :)
Napisano 26 Październik 200519 l to ja tez wewalam nowe myszowe wypociny... zainspirowane tworczoscia shyshkina + w tle ATB Autum leaves.... photoshop jak zwykle :) milego ogladania :)
Napisano 26 Październik 200519 l woha! woha! Slizgi, cudnie! ino gałęzie zbyt równe, liście zbytnio je oblepiają, mógłbyś liscie nieco rozproszyć, ale i tak cała pracka, szcegolnie kolory po prostu dobre w ryj!
Napisano 27 Październik 200519 l eee tam zaraz talent.... napatrzylem sie na album shishkina i mnie tak jakos wzielo zaden talent :)... talent to ma nie wiem np: tiger to mozna nazwac talentem, a ja to taka postprodukcja beztalencia usilujaca cos wydusic z siebie ;) pozdrawiam :)
Napisano 29 Październik 200519 l fajne! no moze jego rękla coś ci nie wyszla ale jest oki ;] fajne świetlo... jeżeli to światlo jest...