slizgi Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 no ona tam troche wygieta jest :), moze faktycznei za malo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 slizgi - chyba nie myslisz, ze az tak wymiatam mysza, zeby wlasnorecznie taka fakturke zrobic :P Tabletem by bylo ciezko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 a ja tu zapodam edzia :P dostal w glowe i biedak ma guza :) calosc malowana w psp9.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 hehee edzio roxx:), nie no Deus, wiem co umiesz to tak tylko pytam :), ja najdlozej nad jedna praca siedzielm chyab 2 michy ale to byl manhatann4004, a tak pzrecietnie to hmm max 10 h:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qki Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 w takim razie i ja pokaze cos swojego :) co prawda bylo juz, ale nie zaszkodzi pokazac jesio raz:) http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=182210#post182210 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 strzałeczka, to juz kiedys bylo dawno temu, jak jeszcze tabletu nie mialem :-) z rpg deadlands takie smieszne cos, ( i pomyslec, ze siedzialem nad tym jakies 9 h!!!:P ) pani w kapeluszu z referki z plfoto pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 No wkącu dzał dla prawdziwych grafików... :P A tak na serio oto pare moich prac myszkowanych myszkom :o) ehhh..... kiedy to ja tablet se kupie....... ehhhh....jeszcze raz :P strzałka wszystkim => :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 moze lepiej napisac poprostu przy temacie np wip: cos tam (tablet) albo (mysz) w nawiasie ,jesli pracka nie jest speedem tylko czyms konkretnym moze szkoda by bylo chowac jej w tym watku..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 Widze ze nie rozumiesz idei tematu - tu chodzi o zebraniem jak najwiekszej ilosci takich pracek w jednym temacie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 No to parę moich sprzed 15 lat. Nie dość, że machane myszką to jeszcze w 8 bit (16-32 kolory) bez antialiasingów, warstw i takich tam. Może ktoś jeszcze pamięta Amigę i program Deluxe Paint i "skanowanie" ręczno-oczne pixel po pixelu Borisów Valleyo i innych takich? :) (sorry za czarne ramy dookoła ale tak to mam zapisane a leniwy jestem :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszprzybyla Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Rysowalem to dosc dawno, ale zwiatpilem, ze cokolwiek potrafie narysowac i zaniechalem wykonczen. Moja peirwsza praca ever, poniektorzy ja pewnie widzieli;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 weedlog - swietne :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszprzybyla Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Ano, weedlog daje czadu. Kurcze, to jest poziom;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 Jaki tam poziom :) to tandeta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszprzybyla Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Oczywiscie mowisz o moich pracach?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 weedlog ciekawe..szczegolnie 1 piesek...a co do lukasza przybyly to wydaje mi sie ze troche bez charakteru...ale niebo w pierwszym fajne...moze za duzo chmur troche:D...ale nei bede sie czepial..wkoncu wszyscy tu wrzucaja stare prace...bo wiekszosc pewnie juz smiga na tabletach:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszprzybyla Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Moj pentagram umarł;] Zbieram na wacoma, wiec na myszy smigam. Aczkolwiek nic nie rysuje bo mi nerwy puszczaja;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 no tablet to calkiem inna bajka...ale to nie dzial na to:)...ps .nie zalamuj sie..kazda kolejn apraca musi byc lepsza od poprzedniej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Weedlog, oj oj az sie lezka w oku zakrecila :) ja tam pixelowalem jeszcze pod c64 w bw i kolorze. Jakies fotki nawet. Ale zniknely w pomrokach dziejow... :/ Z amigi tez cos powinno zostac, poszperam i pokaze (o ile cos znajde) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 A ja i tak wole ołówkiem na kartce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 CzAk1 no ba!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszprzybyla Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Taki naturalny tablet =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiped Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Witam, jest to moja pierwsza praca, jaka w zyciu zrobilem (w paincie) nie jest moze cudem ale tylko na tyle mnie stac. Jesli uwazacie, ze jest to totalny gniot moge usunac post. ps: to "cus" wyglada lepiej gdy odsunie sie troche od monitora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 wyglada jak bys to zrobil w paincie czy moze photoshop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiped Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 tak, zostalo to zrobione w paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 w szkole wam to kazali rysowac ? ja miałem w szkole na informie rys choinek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiped Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 niee ;), tak sobie narysowalem i wstawilem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszprzybyla Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Podziwiam, mi by sie w paincie nie chcialo katować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 weedlog = weed? o kurde, kojarze ten nick z demosceny, wez mi przypomnij w jakiej grupie byles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 to ja tez wewalam nowe myszowe wypociny... zainspirowane tworczoscia shyshkina + w tle ATB Autum leaves.... photoshop jak zwykle :) milego ogladania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 woha! woha! Slizgi, cudnie! ino gałęzie zbyt równe, liście zbytnio je oblepiają, mógłbyś liscie nieco rozproszyć, ale i tak cała pracka, szcegolnie kolory po prostu dobre w ryj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiped Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Slizgi cudowna praca. chcialbym miec taki talent ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 eee tam zaraz talent.... napatrzylem sie na album shishkina i mnie tak jakos wzielo zaden talent :)... talent to ma nie wiem np: tiger to mozna nazwac talentem, a ja to taka postprodukcja beztalencia usilujaca cos wydusic z siebie ;) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 100% mysza, 100% paint:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 bueheheh...poprawil mi sie humor....fajne..cieszy oko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 fajne! no moze jego rękla coś ci nie wyszla ale jest oki ;] fajne świetlo... jeżeli to światlo jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi