Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hehe.. witam Państwa ;) Odrazu chcę powiedzieć ze jest to moja pierwsza bitwa... Hm... chwilowo staną prace dad moim pierwszym WIPkiem... Podobnie jak comix biorę udział w tej bitwie z nadzieją, że nabiore nowych doświadczeń i umiejętności. Licze na dobrą zabawę i Waszą pomoc. Postaram się wykonać konika polnego :) Załączam fotke któą sam wykonałem kilka dni temu. Już niebawem pierwsze update\'y :)

konik_polny.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Coz moge powiedziec ...

Piekne zdjecie ... jezeli masz taki sam talent do grafiki 3d co masz do aparatu to mozemy czuc sie juz zagrozeni :)

Bede kibicowal :)

Napisano

Kain: a.. dziekuje ;D hehe

Barył: e.. aparacik to Minolta DiMAGE X ... tzn. nie jakis tam super fajny... na lepszy mnei nie stac :D ... ogniskowa? O ile pamietam to 37 mm - 111 mm ;)

und3r: powiem tak: nie ma czego sie obawiac ;D hehehehehe ale dzieki ze kibicowanie ;D

Napisano

Chciał nie chciał mi konik polny kojarzy się z całkiem miłym zwierzątkiem (patrząc na pająki ogarnia mnie przerażenie).Bardzo dobry pomysł i liczę na wykonanie takie jak to zdjęcie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Napisano

NO zielono mi hehhehee , no ale tu sie na forum zaowaci hehhe , KOnik polny hmmm no mam nadzieje ze wyobraznia ciebie nie opuszcza i nie bedzie to zwykly smutasny zielony konik polny tlyko hmmm cos konkretnego skaczaca maszyna do zabijania oooo to mis ie podoba , fajnie co nie ?? Powodzenia

Napisano

okok... to zaczynamy modelowanie ;] zrobilem juz jako taka noge... pozniej jeszcze ja dopracuje... ale... dzisiaj az mi sie snily koniki polne i inne owady bRRRRR... okropne hehe ;) pozdroOoo [soczek]

noga1.jpg

Napisano

Ok.. do nog dorobilem odwloczek ;) Troszke on jeszcze eni dopracowani i nie ma tego co najwazniejsze.. genitaliow hehe takie 2 włoski bueheh... yhh.. smieszne owady z tych konikow ;)[soczek]

noga_odwlok_1.jpg

Co o tym sadzicie?? :)

Napisano

Mi się podoba. A jak pamiętam regulamin to Twój konik polny może mieć różne, ciekawe \"udziwnienia\". Więc też mam nadzieję, że nie będzie to nudne stworzonko, wysil wyobraźnię.

A narazie - bardzo dobrze, powodzenia!

Napisano

dobre to .

kiedys mialem jazde ze koniki polne sa podobne do trolejbusow (takie autobusy na prad jakby ktos nie wiedzial , to jezdzi chyba tylko w gdyni(rules) i lublinie )

Napisano

I kolejny update ;) Dorobilem genitalia i taki mieczyk.. hm.. chyba potrzebny do walki albo wabienia partynerki.. nie wiem ;) W kazdym badz razie tyl mojego owada jest juz tak zarysowo skonczony... Biore sie za przod... szczegoly porobie pozniej ;) [soczek]

noga_odwlok_2.jpg

Napisano

Nie no poczatek to oszalamiajácy , i szybko ci to idzie , bravo :D , super sie zaczyna , i ladnie wykonane , znaczy sie jak dla mnie :D . pwodzenia w ciágu dalszym konika tworzeniA :d [piwo][piwo]

Napisano

Ejj.. chlopaki.. tak sie zastanawiam.. jak ja to oteksturuje?? ;D hehe.. chcialem sobie zobaczyc, uzylem pluginu texporter i jakos nie za bardzo mi to wyszlo :D hehe ej.. jak to bedzie trzeba teksturowac? :D:][soczek]

Napisano

zalezy czy chcesz uzyc do tego zdjecia czy moze po prostu zrobic taki material...jesli zdjecia to bedziesz musial rozlozyc siatke Unwarpem i potem uzyc texportera...i troche sie pobawic w PS...

pozdr

Napisano

czas na Ópdate ;)

hehe.. no wlasnie Ópdate... troszke teraz bedzie wolno szlo (i idzie wolno) bo razem z tym konikiem remontujemy moj pokoj ;) Szpachelka, farba i lakier poszły w ruch ;P :D Ok... a propo Ópdate... zalaczam 2 rendery... nie czepiac sie do:

- nozek ktore nie sa polaczone z teszta modelu... zrobie to pozniej ;)

- glowy ktora jest zrobiona ot tak zeby ni bylo tam pustego miejsca :D taki pogladawy wyglad ;)

Do reszty prosze sie czepiac iel wlezie.. piszcie co nie tak, co fajnie (jezeli wogole cos tam jest fajnego) i moze jakies pomysly? ;) Ja i moj konik ze zniecierpliwieniem czekamy na posty ;) :D

pozdrOOooOO ;] [soczek]

noga_odwlok_5.jpg

noga_odwlok_6.jpg

Napisano

Yhh... zmeczyl mnie remont pokoju i nie mam juz glowy na konczenie modelu.. jutro niedziela... dzuen wolny od roboty :> hehe wiec sobie usiade przed maxem i cos wyczaruje ;) Ateraz ide cos zjesc i spaac ;) Piszcie co jest zle z tym konikiem odrzucając to co pisalem kilka postów wyżej ;) Licze na jakies sugestie i pomysly... z gory dzieki wszystkim... Konik juz spi.. ide ;) PApPpaPA DoBrAnOc ;) [soczek](mleko :P )

Napisano

hyh.. ten niedawny brak dostepu do forum wybil mnie z rytmu troszke ;) Hm... trzba by jakos pozbierac siby i znow zaczac robic tego konika.. troszke w wolnym czasie zrobilem.. nie wiem czy wyglada to dobrze.. ee.. jakos to bedzie ;D Moze wieczoriem cos tam jeszcze mu dorobie... Jak narazie mam tylko to... [soczek]

noga_odwlok_9.jpg

aa.. i jeszcze jedno.. sorry za tego pustego posta wyzej ale ze zlego usera wszedlem.. hyh.. przez przypadek.. ;)[soczek]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności