oxygenn Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Witam wszystkich!! Oto moja pierwsza bitwa, a na razie zapowiedz... :D Temat bedzie jak w temacie, czyli matylek... na razie nie wiem jaki, nawet nie wiem jaki klimat bedzie... wszystkie propozycje i zdjecia mile widziane... :D pozdrawiam wszystkich- pawelek
und3r Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Hmm :) Tak se pomyslalem o Paziu Krolowej... Tylko zrob go na bazie obserwacji natury .. w szczegolnosci ze teraz mamy taka pore roku. Powodzenia
und3r Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 Oj oj KAIN. Ty juz masz gotowa prace i nas chcesz oszukac !!
roball Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 rofl :D piekny motylek KAIN :) a tak btw..potrzebuje pomocy [sorki ze tu o tym pisze] mam problem z 3dmaxem po reinstalacji systemu. nie przyjmuje kodu przy autoryzacji.. heup :[
und3r Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 A masz oryginal? :D Jezeli mowisz o czyms takim a propos try-outa to sprawa prosta .. 3d max zostawia na kazdej partycji informacje o swojej poprzedniej instalacji. Koniec tematu
SiD Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 czegos tu chyba nie rozumiem ?? Gdzie jest praca ?? :mad::mad::mad:
roball Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 und3r tiazz..orginal :} przeciez my wszyscy mamy orginaly wiec po co pytasz :) a ten.. to jest nowy hdd :) ma 3 dni :D
oxygenn Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 no mam kilka fotek... :D jak cos koomus to powie to motylek nazywa sie: Morpho cypris... ktory ladniejszy??
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 SPoko oby dwa dawaj mam nadzieje ze bedzie rownie kolorowy :)
oxygenn Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Napisano 12 Lipiec 2003 No w koncu sie wzialem i zaczalem... :D moze to dziwnie wyglada, ale na razie taka jest koncepcja, aa poza tym to tylko tulow... :D i siatka:
gelart Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 sorry moze to nie jest uprzejme ale wyglada jak kupa :D takie mam skojazenie sorry powodzenia
oxygenn Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Napisano 12 Lipiec 2003 W sumie to masz racje... :D:D:D mam juz odwlok: i siatka:
Pablo Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 nie wime cezmu ale ja nie widzie obrazkow....:/ pozdr
Nimrod Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 A ja widze i na razie mogę powiedzieć, że nie jest źle, widać, dużą dokładność pracy.
oxygenn Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Napisano 12 Lipiec 2003 wlasnie robie glowe, ale screenu nie dam, bo nie bardzo sie nadaja... na razie tylko roboczy... :D moze wieczorkiem skoncze, to dam... :D
oxygenn Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Napisano 12 Lipiec 2003 no i mam cos wiecej... tylko piszcie co myslicie, bo nie wiem w ktorym kierunku isc... :| a oto rysunki: http://republika.pl/pawelek_be/robaczek.jpg i siatka: http://republika.pl/pawelek_be/robaczek-siatka.jpg (patrz nizej)
oxygenn Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Napisano 14 Lipiec 2003 Trzoszke sie zmienil... ale piszcie cos!!! nie wiem czy wam sie podoba, czy cos zminiac... http://republika.pl/pawelek-be/robaczek2.jpg i siatka... http://republika.pl/pawelek-be/robaczek2-siatka.jpg (patrz nizej)
Sir Valeq Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Popracuj nad nóżkami, aby płynniej się łączyły, a nie były tylko poskładane w stawach za pomocą sfer. ;)
Viger Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 jeżeli robisz karykaturę, to jest to dobry POCZĄTEK.... .... a jeśli nie karykaturę, hmm .... to poćwicz jeszcze
oxygenn Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Napisano 17 Lipiec 2003 No i maly update... dzieki wszystkim za pomoc w postaci postow.... http://republika.pl/pawelek-be/motylek.jpg (patrz nizej)
oxygenn Napisano 17 Lipiec 2003 Autor Napisano 17 Lipiec 2003 Wyrzucilem rysunki , bo zmieniam koncepcje wygladu tulowia motylka... juz niedlugo bedzie nowszy... dzisiaj sie przyjrzalem zywemu i w koncu wiem jak wyglada! :D:D:D zapraszam juz niedlugo... :D
RadX Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Jeżeli chodzi o zdjęcia motylków to poprawiłem odnośniki na mojej BITWIE. http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=5383 Możę się inspirnę trochę twoją pracą i zamieszczonymi zdjęciami :) [winko]
oxygenn Napisano 19 Lipiec 2003 Autor Napisano 19 Lipiec 2003 a prosze bardzo!! ladny ten moj morho, co nie? :D ja tez skozystam z twoich zdjec... :D juz zaczalem nowe szkice robic i niedlugo beda screeny... :D:D:D
oxygenn Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Napisano 20 Lipiec 2003 wiem! tamte usunalem zeby post nie byl za duzy... (dla modemow takie screeny w duzej ilosci to zabojstwo!!!) ... a nie byly szczegolnie udane ani potrzebne... :D
saygon Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 Originally posted by oxygenn wiem! tamte usunalem zeby post nie byl za duzy... (dla modemow takie screeny w duzej ilosci to zabojstwo!!!) ... a nie byly szczegolnie udane ani potrzebne... :D jej ktos sie o nas troszczy, aż sie rozczulilem w imieniu reszty dziekujemy. oki a teraz technicznie wszedlem tu zeby cos pokrytykoiwac, a tu tylko brak obrzu widze. nie martw sie jak wrzucasz obrazy z wlasnego serwera to nie musisz sie martwić, wiekszosc modow dysponuje stalkami i raczej szybkimi połaczeniami wiec sobe jakos poradzimy, mamy wprawe. powrzucajte zdjecia, bo nie ma o krytykować.
oxygenn Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Napisano 20 Lipiec 2003 dzieki... :D ale wlasnie ja je wyrzucilem, zeby NIE BYLO co krytykowac... :D to sie nawet do krytyki nie nadaje... mam ostatnio napiety terminarz wiec jeszcze troche poczekajcie na morpho... :>
oxygenn Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Napisano 21 Lipiec 2003 No... tarz to macie co krytykowac... :D tylko nie ma jeszcze odwloku i skrzydelek.. :D a kolorki to przypadkowe... :D i siateczka...
RadX Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 Te włoski są jak z zabawki za równe i za gęstę. Mi się generealnię podoba alę jeżeli chcesz zrobić w miarę realny model musisz jeszczę nawrzucać masę szczegółów szczególnie takich, które desymetryzują i urealniają model.
oxygenn Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 Hieh... juz troche bardziej podobne do motyla a nie pszczoly... :D
oxygenn Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Napisano 28 Lipiec 2003 taak... moze jednak ktos by cos napisal?? pozdrawiam alles...
oxygenn Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 Niestety, musze zawiesic projekt... mam ostatnio malo czasu i nie mam sprzetu na ktorym moglbym zajac sie motylkiem... moze nastepna bitwa? :D pozdrawiam wszystkich- pawelek
Rekomendowane odpowiedzi