Skocz do zawartości

Owady: Morpho cypris (tzn. motylek... :D)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich!!

Oto moja pierwsza bitwa, a na razie zapowiedz... :D

Temat bedzie jak w temacie, czyli matylek...

na razie nie wiem jaki, nawet nie wiem jaki klimat bedzie... wszystkie propozycje i zdjecia mile widziane... :D

pozdrawiam wszystkich- pawelek

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm :)

Tak se pomyslalem o Paziu Krolowej...

Tylko zrob go na bazie obserwacji natury .. w szczegolnosci ze teraz mamy taka pore roku.

Powodzenia

Napisano

rofl :D

piekny motylek KAIN :)

a tak btw..potrzebuje pomocy [sorki ze tu o tym pisze] mam problem z 3dmaxem po reinstalacji systemu. nie przyjmuje kodu przy autoryzacji.. heup :[

Napisano

A masz oryginal? :D

Jezeli mowisz o czyms takim a propos try-outa to sprawa prosta .. 3d max zostawia na kazdej partycji informacje o swojej poprzedniej instalacji.

Koniec tematu

Napisano

No w koncu sie wzialem i zaczalem... :D

moze to dziwnie wyglada, ale na razie taka jest koncepcja, aa poza tym to tylko tulow... :D

tulow.jpg

i siatka:

tulow-siatka.jpg

Napisano

wlasnie robie glowe, ale screenu nie dam, bo nie bardzo sie nadaja... na razie tylko roboczy... :D

moze wieczorkiem skoncze, to dam... :D

Napisano

Wyrzucilem rysunki , bo zmieniam koncepcje wygladu tulowia motylka... juz niedlugo bedzie nowszy...

dzisiaj sie przyjrzalem zywemu i w koncu wiem jak wyglada! :D:D:D

zapraszam juz niedlugo... :D

Napisano

a prosze bardzo!!

ladny ten moj morho, co nie? :D

ja tez skozystam z twoich zdjec... :D

juz zaczalem nowe szkice robic i niedlugo beda screeny... :D:D:D

Napisano

wiem!

tamte usunalem zeby post nie byl za duzy... (dla modemow takie screeny w duzej ilosci to zabojstwo!!!) ... a nie byly szczegolnie udane ani potrzebne... :D

Napisano
Originally posted by oxygenn

wiem!

tamte usunalem zeby post nie byl za duzy... (dla modemow takie screeny w duzej ilosci to zabojstwo!!!) ... a nie byly szczegolnie udane ani potrzebne... :D

jej ktos sie o nas troszczy, aż sie rozczulilem w imieniu reszty dziekujemy.

oki a teraz technicznie wszedlem tu zeby cos pokrytykoiwac, a tu tylko brak obrzu widze. nie martw sie jak wrzucasz obrazy z wlasnego serwera to nie musisz sie martwić, wiekszosc modow dysponuje stalkami i raczej szybkimi połaczeniami wiec sobe jakos poradzimy, mamy wprawe. powrzucajte zdjecia, bo nie ma o krytykować.

Napisano

dzieki... :D

ale wlasnie ja je wyrzucilem, zeby NIE BYLO co krytykowac... :D

to sie nawet do krytyki nie nadaje...

mam ostatnio napiety terminarz wiec jeszcze troche poczekajcie na morpho... :>

Napisano

Te włoski są jak z zabawki za równe i za gęstę.

Mi się generealnię podoba alę jeżeli chcesz zrobić w miarę realny model musisz jeszczę nawrzucać masę szczegółów szczególnie takich, które desymetryzują i urealniają model.

Napisano

Niestety, musze zawiesic projekt...

mam ostatnio malo czasu i nie mam sprzetu na ktorym moglbym zajac sie motylkiem...

moze nastepna bitwa? :D

pozdrawiam wszystkich- pawelek

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności