Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

NIE zebym byl wtedny ale zes stary zamontowal niech cie hehehe , to obrazek hmmm , to czmeu go nie widac ??

mógbys sie postarac bardziej , hcyabz e to twoje poczatki an forum aaaa to oddaje Honor kazdy moze sie pomyslic , powodzenia przy pracy , mam nadzieje ze cos pokazesz :D

Napisano

Hehe, SiD, dwa razy edytowałem, bo właśnie nie chciał mi się wyświetlić ten obrazek. Dopiero po chwili się zorientowałem, że to przecież jest .htm :D

Ok, to może coś pokaże. Na razie to luźne próby, ot, takie bazgranie - od czegoś trzeba zacząć ;)

Od razu powiem, ze wszelka krytyka mnie nie zraża (byleby była konstruktywna) - więc krytykujcie ile wlezie :)

Napisano

No to teraz już będzie co komentować :)

Za trzecim podejściem wreszcie udało mi się stworzyć jako-taki kształt. Brakuje jeszcze łebka i przedniej pary odnóży wyrastających z szyi.

Ogon jest chyba troszkę za gruby...

Napisano

Dostępu co prawda do forum nie miałem, ale pracować się pracowało :cool:

Najpierw sam model. Skrzydła do wymiany - są \"aby były\". Reszta już wygląda (mniej więcej) tak jak powinna. IMHO oczywście :)

wazka8.jpg

A teraz model z teksturami, wersja - \"wczesna alfa\" :D

wazka-tex2.jpg

Zapraszam do komentowania :)

Napisano

Model bardzo ladny, dynamiczna pozycja :). Przydalo by sie jeszcze kilka szczegolow, np. nog. Chwila pracy nad teksturkami i bedzie swietnie :).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności