Napisano 10 Lipiec 200321 l Ważka jaka jest, każden widzi... ta akurat mi szeczgólnie przypadła do gustu. Może to te kolorki, które bardzo lubie? A więc to będzie moja praca w Bitwie. Nie będę oryginalny i również stwierdzę, iż jest to moja pierwsza bitwa. May the Force be with ME :D A oto zdjęcie owej ważki: http://stephenville.tamu.edu/~fmitchel/damselfly/image/ec_m_3.htm Pozdrawiam, Karrde
Napisano 10 Lipiec 200321 l NIE zebym byl wtedny ale zes stary zamontowal niech cie hehehe , to obrazek hmmm , to czmeu go nie widac ?? mógbys sie postarac bardziej , hcyabz e to twoje poczatki an forum aaaa to oddaje Honor kazdy moze sie pomyslic , powodzenia przy pracy , mam nadzieje ze cos pokazesz :D
Napisano 10 Lipiec 200321 l SiD ...wystarczy kliknąć na ULRu :P a tak wogóle to miło Cię widzieć SiD :)... a Tobie Karrde życze powodzenia :) pozdro...
Napisano 10 Lipiec 200321 l Autor Hehe, SiD, dwa razy edytowałem, bo właśnie nie chciał mi się wyświetlić ten obrazek. Dopiero po chwili się zorientowałem, że to przecież jest .htm :D Ok, to może coś pokaże. Na razie to luźne próby, ot, takie bazgranie - od czegoś trzeba zacząć ;) Od razu powiem, ze wszelka krytyka mnie nie zraża (byleby była konstruktywna) - więc krytykujcie ile wlezie :)
Napisano 12 Lipiec 200321 l Autor No to teraz już będzie co komentować :) Za trzecim podejściem wreszcie udało mi się stworzyć jako-taki kształt. Brakuje jeszcze łebka i przedniej pary odnóży wyrastających z szyi. Ogon jest chyba troszkę za gruby...
Napisano 12 Lipiec 200321 l Ładne :) A ogon może się teraz wydawać za gruby ze względu na kolor. Pamiętaj, że ciemne wyszczypla, a jasne odwrotnie. ;)
Napisano 14 Lipiec 200321 l Autor Dostępu co prawda do forum nie miałem, ale pracować się pracowało :cool: Najpierw sam model. Skrzydła do wymiany - są \"aby były\". Reszta już wygląda (mniej więcej) tak jak powinna. IMHO oczywście :) A teraz model z teksturami, wersja - \"wczesna alfa\" :D Zapraszam do komentowania :)
Napisano 14 Lipiec 200321 l Model bardzo ladny, dynamiczna pozycja :). Przydalo by sie jeszcze kilka szczegolow, np. nog. Chwila pracy nad teksturkami i bedzie swietnie :).
Napisano 14 Lipiec 200321 l Autor Hmm... tułów jest akurat dopasowywany do referencji... A może coś konkretniej powiesz, co byś zmienił?