Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

pomocy siedze cały dzien nad tym nie mam talentu ale upośledzony podobno nie jestem :/ mam 20 róznych trutorjali jak ztworzyc auto tworze 2 boxy umieszczam rzuty na nich ale jak mam odrysowywywać ?? to link z mojim polem pracy dość prowizoryczne ale niech ktoś mi pokaże jak to trzeba zrobić tzn chodzi mi o sam początek pozdrawiam http://strony.aster.pl/tribal/auto2.max

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiesz, nie wiem co tam naskrobałeś, ale może spróbuj na początek coś łatwiejszego niż samochód.

pozdr

Napisano
jak by co to mój mail [email protected]

ostatnio to chyba kazdy chce korepetycji

co raz to widze , potrzebuje pomocy jak co to gg: 8431684 a mail : [email protected]

to nei o to tu chodzi , i tak ci nikt nie napisze (forum jest po to zeby tu toczyc dyskusje a nie korespondensja na maila)

popatrz w necie , tego jest wiecej niz haseł w PWN , na glownej stronie masz dział tutoriale , przejzyj wszystkie , nie wazne czy to bedzie kobieta, samochod czy jakis inny obiekt , to nie o to chodzi zeby było pieknie ladnie tylko zrobic cos co skączysz ,

w helpie maxa jest caly kurs od zera , zaczyna sie od klikania w ikonki a konczy na kompleksowym budowaniu sceny i animacji i radze od tego zacząc , od tego co jest dołączone do softu w ktorym pracujesz

nie nie chce slyszec ze nie znasz angielskiego bo czas sie nauczyc , slownik w reke i do roboty

nie wiem chyba robie za proroka bo juz nie pierwszy raz to pisze

Napisano

bardzo ciekawa budowa, wprawdzie nie znam takiego samachodu, ale siatka jest jak najbardziej w nim poprawna... a tak na serio to nie rob sobie jaj:/

auto7oq.th.jpg

Napisano

wysle wam scenke ale niech mi ja ktos oteksturuje, i niech jeszcze ktos dorobi do boxa w scenie zajebczy samochod, najlepiej stuningowny, ale tak zebym ja decydowal co tam tuningowac, no i jeszcze akcja cos ja w matrixie, no i jeszcze miecze swietlne hmmm oczywiscie wszystko przy zajebczej muzyce, no i wszystko w stilku. Zaznaczam ze nie znam angielskiego. Moj imejl [email protected] Prosze niech mi ktos pomoze.

Btw: kiedy w regulaminie pojawi sie haslo o zakazie umieszczania linkow do scen?

Napisano
kiedy w regulaminie pojawi sie haslo o zakazie umieszczania linkow do scen?

Kiedy w regulaminie znajdzie sie zakaz umieszczania debilnych postów i zakładania idiotycznych topicow

Napisano

Lol, teraz gosc bedzie probowal wsio obrocic w zart :D

btw - "samochud", bo wymienia sie na "aUto" xD

Napisano
upośledzony podobno nie jestem
ale nad ortografią to bym poprawcował :) co to są slajny ?
Napisano

slejny a nie slajny, czytac nie umiesz? :>

hyhyhy ostatnio cos dziwnego dzieje sie z forum ajajaj same czaty, nikt nie chce pomagac, setki noobow zadaje idiotyczne pytania bez odpowiedzi ajajaj czy jeszcze bedzie tak jak kiedys? :(

Napisano
co to są slajny ?

nie slajny tylko slejny xD

EDIT: kome ty lobuzie:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności