Muszkieter Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Czesc !! Dawno nie bylo juz zadnej kuchni, trzeba naprawic to niedopatrzenie : [/url] [/url] Komentarze mile widziane.
DraB Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Hmm wiele materiałów mi sie nei podoba, kuchenka jest ochydna. Tak to chyba ok... 7+/10 :)
xeav Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 niektóre elementy niedopracowane ale render fajny 7.5/10 :]
mkk3a Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 - faktycznie niektóre materiały mozna by poprawić, np. drewno meble - kubek zupełnie sie nie udał - materiał biedny, modeling jeszcze gorszy - płyta kuchenna jest zbyt gruba - włacznik światła za wysoko - powinien być tylko nieco wyżej od klamki - czy cegła nie jest zbyt mała? ogólnie to podoba mi sie
arev Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 przelacznik jest na dobrej wysokosci :] ja np: mam takie puszki na wys 145 cm, a klamki sa gdzies na 110cm, wiec to akurat spoko. jesli chodzi o reszte - cegla faktycznie mala i zle zroobiona. wystarczylby bump, a widac, ze uzyles Vray displacement, co niekorzystnie wplynelo na calosc - szczegolnie widoczne na drugim renderze - nawet najbardziej zmolestowana cegla nie bedzie taka poszarpana jak ta na rogu :D reszta tak jak koledzy - pojedyncze elementy raczej srednie, ale calosc robi bardzo przyjemne wrazenie. ladne uchwyty w szafeczkach :) choc chyba troche zbyt blisko drzwiczek sa. pozdrawiam
Gość Savoy Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Na jakim sprzęcie to generowałeś (bo czas jest makabryczny!!!) aż 7 godz.? w tej rozdzielczości? (chyba że zmniejszyłeś z większej)
Muszkieter Napisano 18 Październik 2005 Autor Napisano 18 Październik 2005 Czesc !! Duron 1.8 1G RAM Fakt cos jest nie tak, poprzedni projekt http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=19186 z takimi samymi ustawieniami robil sie prawie polowe krocej. Ten projekt byl moja pierwsza scena w 3Dmaxie render scanline http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=13749 nie chcialo mi sie robic sceny od nowa tym bardziej ze chodzilo mi raczej o ogolne wrazenie i zobaczenie jak bedzie wygladala ta kuchnia w Vray'u.
piotrek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Ja powiem tak: nie jesst źle - pierwsze wrażenie było u mnie pozytywne, dopiero później zauważyłem kilka błędów - głownie to co poprzednicy wymienili. Mimo wszystko pracka podoba mi się.
JunioR Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 sciana z cegieł sprawia surowy klimat, brrrr zabardzo mi to nie leży, równiez inne matriały takie jak drewno mebli. A ogólnie do sceny i modeli to tak 7/10
hcpiter Napisano 19 Październik 2005 Napisano 19 Październik 2005 Nie wiem dlaczego ale ta sciana z cegły coś mi nie pasuje, modele fajne tylko ze ten render nie az tak wypaśny do czasu w jakim to renderenowałes :)
Rekomendowane odpowiedzi