Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Wlasnie robie moj pierwszy projekcik - Aliena i mam pare pytan ad mojej pracy. Ponizej umieszczam pare renderow abyscie mogli powiedziec co jest zle. Brakuje jeszcze dłoni i glowy. Dorobie to, jednak najpierw chcialbnym poprawic ewentualne niedociagniecia w tym co zrobilem. Oczekuje na Wasze komentarze, jednak prosze o wyrozumialosc gdyz jestem jeszcze laikiem ale z checia wyslucham porad profesjonalistow.z gory dzieki:)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 940
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kolana kanciaste, dziwna klatka piersiowa.

p.s. dziwny temat pracy :>

Napisano

11 postow i niewiesz jak nazwya sie tematy ??

a skoro juz tak bardzo prosisz o komentarz to powiem ze:

skomentuje to dop ja dodasz glowe bo efekt moze byc rozny :P

a tak to dodaj wiecej detali na kolana i klate i lokcie

Napisano

- za bardzo wystajace kolana

- za bardzo wystajace lokcie ( i jakos w dziwnym miejscu )

- za cienkie nadgarstki i nogi w kostkach

- troche za waskie biodra

ps. tak naprawde to nigdy nie widzialem prawdziwego aliena wiec nie wiem jak wyglada :) kto wie.. moze wlasnie tak :D pozdrawiam

Napisano

hmm nie sądze zeby wstawki typu 'za cienkie rece' byly tu na miejscu skoro kolega robi aliena :)

Napisano

Moim zdaniem powinieneś dodać troche więcej elementów w kolanach. Poza tym-mr.funky-łokcie jak to u aliena w dziwnym miejscu. :P Bierz się do roboty chłopcze, bo masz jeszcze wiele do zrobienia [Hehe ja tez...] ;) Powodzenia i pozdrawiam.

Napisano

IMHO źle jest że chcesz byśmy oceniali projekt bez conceptu. Zawsze możesz na zarzuty odpowiedzieć, że kolana tamie mają być a kwadratowy jest bo ma być kościsty. a w ogóle to alien więc o co chodzi.