weedlog Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Namalowane w ramach trenowania postaci. Pewnie błędy anatomiczne są bo nie korzystałem z fotki. Jak zwykle Painter IX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 jak zawsze bardzo fajnie mysle tylko ze sie lewe oko lekko rozjechalo i skad ten niebieski ?? :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 niebieski z lcd poza kadrem ;p ładne, tylko zdaje mi się że czoło trochę za wysokie, albo coś w tamtych regionach jest innego nie tak, bo gryzą mnie proporcje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 Wedlug mnie wyszlo jako tako... podsumowujac nie podoba mi sie... kolorki, twarz jakas taka koslawa w dodatku plaska... inne twoje pracki sa 100 razy lepsze... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 nom, jak nie twoje ale sie nie znam :) za to wisiorek mi sie bardzo podoba, taki twoj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 chyba jednak wole Twoje speedy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 18 Październik 2005 Share Napisano 18 Październik 2005 e no co wy, jest bardzo fajnie, tyle ze ten niebieski faktycznie moze troche za mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 hmm...naogladalem sie juz kilku twoich pracek i masz naprawde talent..jednak ta do mnie nie przemawia...moze to ten kadr malo ciekawy...rozumiem ze chciales postac pociwczyc i wyszlo ladnie poodbnie jak wisiorek:D...ale np niebieski mi nie lezy na tej twarzy...wydaje mi sie ze cien powinienes zrobic w takim odcieniu jak na szyji...po za tym nie lezy mi tlo...moze dlatego ze brazu nie lubie:D...ehh pokrytykowalem pokrytykowalem ale mam nadzieje ze mnie dobrze zrozumiesz:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 tak to juz poprostu jest :) jak ktos daje wypasiane prace i raz da mniej wypasiona wzgledem innych ale i tak wypasiona to wszyscy przez przyzwyczajenie zjezdzaja go za ta mniej wypasiona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 e tam nikt po nikim nie jedzie...tylko skoro pracka jest slabasza to sie wytyka bledy:p...a tymbardziej jeszcze jak rzucaja sie w oczy...no ale kome cos tam prawdy w tym co powiedziales jest...nawet duzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 to co kome powiedział to jest bardzo pozytywne zjawisko, każdy powinien być oceniany względem własnych umiejętności i tego jakie zrobił postępy, tak więc jeśli ktoś idzie na łatwiznę i robi coś poniżej swoich umiejętności to należy mu się opieprz ,aby mu się zachciało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 dobrze powiedziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 HM...ja tego niebieskiego cienia nie kumam...po odblasku na włosach wniskuje ze słońce jest nad kobieta ale też troche przed nią...więc nie wiem czemu ten cien taki duzy kawał twarzy zasłania:/ ...no i odcień niebieskiego też za mocny:/ ....wole oglądać speedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 bardzo fajnie wyszło - nie słuchaj ich :) szkoda tylko że to nie takie klimaty jakieś sajens fikszyn ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 hmmm... a masz też dolną część tej pani? :D co do wypowiedzi kome i salva: true imo: potrafisz lepiej :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi