Napisano 18 Październik 200519 l Namalowane w ramach trenowania postaci. Pewnie błędy anatomiczne są bo nie korzystałem z fotki. Jak zwykle Painter IX.
Napisano 18 Październik 200519 l jak zawsze bardzo fajnie mysle tylko ze sie lewe oko lekko rozjechalo i skad ten niebieski ?? :d
Napisano 18 Październik 200519 l niebieski z lcd poza kadrem ;p ładne, tylko zdaje mi się że czoło trochę za wysokie, albo coś w tamtych regionach jest innego nie tak, bo gryzą mnie proporcje ;)
Napisano 18 Październik 200519 l Wedlug mnie wyszlo jako tako... podsumowujac nie podoba mi sie... kolorki, twarz jakas taka koslawa w dodatku plaska... inne twoje pracki sa 100 razy lepsze... Pozdrawiam...
Napisano 18 Październik 200519 l nom, jak nie twoje ale sie nie znam :) za to wisiorek mi sie bardzo podoba, taki twoj ;)
Napisano 18 Październik 200519 l e no co wy, jest bardzo fajnie, tyle ze ten niebieski faktycznie moze troche za mocny.
Napisano 19 Październik 200519 l hmm...naogladalem sie juz kilku twoich pracek i masz naprawde talent..jednak ta do mnie nie przemawia...moze to ten kadr malo ciekawy...rozumiem ze chciales postac pociwczyc i wyszlo ladnie poodbnie jak wisiorek:D...ale np niebieski mi nie lezy na tej twarzy...wydaje mi sie ze cien powinienes zrobic w takim odcieniu jak na szyji...po za tym nie lezy mi tlo...moze dlatego ze brazu nie lubie:D...ehh pokrytykowalem pokrytykowalem ale mam nadzieje ze mnie dobrze zrozumiesz:) pozdrawiam
Napisano 19 Październik 200519 l tak to juz poprostu jest :) jak ktos daje wypasiane prace i raz da mniej wypasiona wzgledem innych ale i tak wypasiona to wszyscy przez przyzwyczajenie zjezdzaja go za ta mniej wypasiona :)
Napisano 19 Październik 200519 l e tam nikt po nikim nie jedzie...tylko skoro pracka jest slabasza to sie wytyka bledy:p...a tymbardziej jeszcze jak rzucaja sie w oczy...no ale kome cos tam prawdy w tym co powiedziales jest...nawet duzo:)
Napisano 19 Październik 200519 l to co kome powiedział to jest bardzo pozytywne zjawisko, każdy powinien być oceniany względem własnych umiejętności i tego jakie zrobił postępy, tak więc jeśli ktoś idzie na łatwiznę i robi coś poniżej swoich umiejętności to należy mu się opieprz ,aby mu się zachciało ;]
Napisano 19 Październik 200519 l HM...ja tego niebieskiego cienia nie kumam...po odblasku na włosach wniskuje ze słońce jest nad kobieta ale też troche przed nią...więc nie wiem czemu ten cien taki duzy kawał twarzy zasłania:/ ...no i odcień niebieskiego też za mocny:/ ....wole oglądać speedy
Napisano 20 Październik 200519 l bardzo fajnie wyszło - nie słuchaj ich :) szkoda tylko że to nie takie klimaty jakieś sajens fikszyn ;)
Napisano 20 Październik 200519 l hmmm... a masz też dolną część tej pani? :D co do wypowiedzi kome i salva: true imo: potrafisz lepiej :) Pozdrawiam