Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ale oblech! :D a żuczek całkiem spoko... podobny do naszego polskiego rochatyńca... te też przepadają za podobnymi posiłkami! Fuj!

powodzenia życzę :)

Napisano

Owadek niczego sobie nie powiem pozyteczniaczek hehehe, brawo za wybór postaci hehehe

Model zaczyna sie dobrze ale nie widac zbyt wiele to sam mozesz przyznac ze malo co widac no nie ?? , no ale to co spostrzegam nie wyglada to na zly poczatek calkiem calkiem milo sie zapowiada, ciekawe hmm co jeszcze mozemy zoabczyc , mama nadziej ze sie postarasz :D [piwo]

Napisano

jeszcze tylko texturki i wloski i bedzie gotowy.

mam problemik - nie wiem jak go przedstawic (tzn. wiem ale chyba moj pomysl niewypali) ma ktos moze jakis fajny pomysl - w ostatecznosci zrobie go na kupce :D

Napisano

bardzo fajne, ale na pewno można by jeszcze troche z tym zrobic, ale nie bardzo wiem co :D może te tylne odnóża jakos urozmaicić, bo takie jakies zbyt proste są, ale to tylko moja opinia...

Wymodeluj jeszcze tą kupe gówna a na pewno wygrasz bitwe [piwo] [lol]

Napisano

THX :D

na tylnych odnozacz beda wloski. a scenerie juz obmyslilem :)

zrobie go na kupie ... kupy i prace nazwe : \" king of the hill \" :D:D

Napisano

Texturka mogłaby być nie taka zupełnie czarna.... może spróbuj pobawić się i uzyskać taki efekt jak na pierwszym Twoim zdjęciu..... trochę połyskliwej szarości....

powodzenia jeszcze raZ

Napisano

on ma czarne ubarwienie. na pierwszym zdjeciu jest samica , one maja maly rog. a texturki sa testowe ( tylko diffuse i bump ).

kurde musze pokombinowc z texturkami bo wyglada jakby byl z plastiku.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności