Petrik Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 ...czyli po polskiemu krowieńczak księżycoróg :cool: oto jego fota ( na smakowicie wygladajacej kupie gó... :D)
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 ale zes fote zapodal:D:D fuuuj :P:P to gowno tez bedziesz modelowal?:] pzodr
Petrik Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 nie , bedzie bez kupki sam owad :), tylko takie zdjecie kolorowe znalazlem :D
mORPH Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 Ale to nie bylby glupi pomysl wymodelowac go w jego gownianym srodowisku ntarualnym :D
Petrik Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 raczej chcialbym go zrobic ala rozjuszony pedzacy prosto na ciebie wsciekly nosorozec :D
0-Arh+ Napisano 11 Lipiec 2003 Napisano 11 Lipiec 2003 ale oblech! :D a żuczek całkiem spoko... podobny do naszego polskiego rochatyńca... te też przepadają za podobnymi posiłkami! Fuj! powodzenia życzę :)
Petrik Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Napisano 11 Lipiec 2003 moze to nie jego pozywienie, moze to jego kupsko :D;):D
Pablo Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 hmm nie wiem czy ta glowa ine jest za szeroka...i nie za plaska...masz jakies fotki czy poszukac Ci?:) pozdr
dramaturg Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 moim zdaniem chyba jest ok, ale pokaż jeszcze chrząszcza z innego ujęcia
Petrik Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Napisano 21 Lipiec 2003 tak wyglada jego \"mordka\" - tu tez biesiaduje na jakiejs kupce :D
SiD Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Owadek niczego sobie nie powiem pozyteczniaczek hehehe, brawo za wybór postaci hehehe Model zaczyna sie dobrze ale nie widac zbyt wiele to sam mozesz przyznac ze malo co widac no nie ?? , no ale to co spostrzegam nie wyglada to na zly poczatek calkiem calkiem milo sie zapowiada, ciekawe hmm co jeszcze mozemy zoabczyc , mama nadziej ze sie postarasz :D [piwo]
Petrik Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 jeszcze tylko texturki i wloski i bedzie gotowy. mam problemik - nie wiem jak go przedstawic (tzn. wiem ale chyba moj pomysl niewypali) ma ktos moze jakis fajny pomysl - w ostatecznosci zrobie go na kupce :D
Yano Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 bardzo fajne, ale na pewno można by jeszcze troche z tym zrobic, ale nie bardzo wiem co :D może te tylne odnóża jakos urozmaicić, bo takie jakies zbyt proste są, ale to tylko moja opinia... Wymodeluj jeszcze tą kupe gówna a na pewno wygrasz bitwe [piwo] [lol]
Petrik Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 THX :D na tylnych odnozacz beda wloski. a scenerie juz obmyslilem :) zrobie go na kupie ... kupy i prace nazwe : \" king of the hill \" :D:D
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 no proszę, nieźle się rozkręciłeś, Petrik....! ...masz chyba talent do budowania od ogółu do szczegółu...? powodzenia!
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Texturka mogłaby być nie taka zupełnie czarna.... może spróbuj pobawić się i uzyskać taki efekt jak na pierwszym Twoim zdjęciu..... trochę połyskliwej szarości.... powodzenia jeszcze raZ
Petrik Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 on ma czarne ubarwienie. na pierwszym zdjeciu jest samica , one maja maly rog. a texturki sa testowe ( tylko diffuse i bump ). kurde musze pokombinowc z texturkami bo wyglada jakby byl z plastiku.
giorgione Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 Główka mi się bardzo podoba, tylko ta teksturka nad odwłokiem (czy jak to tam się nazywa :P ) jakoś mnie nie przekonuje. Pozdrawiam Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi