Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Próbowalem zrobić sobie strawe z tutka za pomoca funkcji Shag Fur 2...Ale okazało sie ze nie mam tej funkcji...Czy mogę ją jakoś wgrać??Prosze o pomoc...zalezy mi na tej funkcji.

Z góry thx;)

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A jakiego masz max`a ? I o jaką funcję ci chodzi ? Shag fur to plugin jezeli o to chodzi ;)

Napisano

Shag fur o ile mi wiadomo nie działa z wersjami 6 i 7. Jest jednak Shag hair w cenie około $500.

Napisano

i jak smakowało Ci? ;] shag fur to jest zaawansowany plugin do robienia włosków i sierści, bedziesz go musiał sobie dokupić do swojego oprogramowania...

Napisano

a jak nie masz $$ na shag`a to próbuj z grass o matic ( czy coś takiego) darmowy plugin. Na 3dtotal jest o nim tutorial.

Napisano
  • Autor

Yyyy...moja wersja maxa to 7...No cóz obejdę sie;/Chociaz efekt shang fur'a jest naprawde suuper.

Napisano

nie wiem czy mozna to nazwac wytlaczaniem, ale jesli chodzi ci ogolnie o te czaszke to jest to uzycie editable poly i raczej nie da sie tego okreslic jedna konkretna zasada... jest to chyba podstawowy sposob edycji obiektow w maxie i nalezy po prostu sie go uczyc... tak samo zreszta jak angielskiego... ECH

hcpiter666 uprzedziles mnie! :)

Napisano
  • Autor

O.k..dzieki...z tym poly modelingiem to zapamietam...postaram sie cos z nim wykombinować..wkoncu czlowiek uczy sie na wlasnych bledach;)

A nie znacie jakiegos polskiego touriala o poly modeling'u??

Napisano

1.3DSMax->roleta help->tutorials->modeling->np. using the edit poly modifier

2.www.google.pl

...

edit: no tak, ten pierwszy nie jest polski... rozpedzilem sie troche :)

Napisano

Po co ci tutek po polsku, przecież większosc dobrych tutków jest po Angielsku i chciał niechciał musisz sie go nauczyć !

Myśle że F1 to bedzię najlepszy tutorial ;)

Napisano

jeśli ktoś nie zna angielskiego i nie chce poznać to raczej w grafice nie ma czego szukać ... taka smutna prawda ;]

Napisano
jeśli ktoś nie zna angielskiego i nie chce poznać to raczej w grafice nie ma czego szukać ... taka smutna prawda ;]

Dokładnie ! Święta racja :)

Ps. Tutki po Angielsku nie są az takie trudne wystarczy kilka razy przeczytać i wszystko jasne ;)

Napisano
  • Autor

Ja mam dopiero 14 lat...angielskiego ucze sie od dwóch lat...wiec nie oczekujcie ode mnie perfekcyjnego angieskiego...

Napisano
  • Autor

yyy i jeszcze jedno pytanko...gdzie jest ta "roleta help"??

Napisano
  • Autor

ehhh...juz mam..dzięki wszystkim za rady i krytykę.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.