Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Próbowalem zrobić sobie strawe z tutka za pomoca funkcji Shag Fur 2...Ale okazało sie ze nie mam tej funkcji...Czy mogę ją jakoś wgrać??Prosze o pomoc...zalezy mi na tej funkcji.

Z góry thx;)

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

i jak smakowało Ci? ;] shag fur to jest zaawansowany plugin do robienia włosków i sierści, bedziesz go musiał sobie dokupić do swojego oprogramowania...

Napisano

nie wiem czy mozna to nazwac wytlaczaniem, ale jesli chodzi ci ogolnie o te czaszke to jest to uzycie editable poly i raczej nie da sie tego okreslic jedna konkretna zasada... jest to chyba podstawowy sposob edycji obiektow w maxie i nalezy po prostu sie go uczyc... tak samo zreszta jak angielskiego... ECH

hcpiter666 uprzedziles mnie! :)

Napisano

O.k..dzieki...z tym poly modelingiem to zapamietam...postaram sie cos z nim wykombinować..wkoncu czlowiek uczy sie na wlasnych bledach;)

A nie znacie jakiegos polskiego touriala o poly modeling'u??

Napisano

Po co ci tutek po polsku, przecież większosc dobrych tutków jest po Angielsku i chciał niechciał musisz sie go nauczyć !

Myśle że F1 to bedzię najlepszy tutorial ;)

Napisano
jeśli ktoś nie zna angielskiego i nie chce poznać to raczej w grafice nie ma czego szukać ... taka smutna prawda ;]

Dokładnie ! Święta racja :)

Ps. Tutki po Angielsku nie są az takie trudne wystarczy kilka razy przeczytać i wszystko jasne ;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności