Napisano 22 Październik 200519 l Witam Skończona wersja miecza świetlnego Obi-Wana z Epizodu 1 GW. Model powstał dość dawno temu (był tam gdzieś w dziale WiP) ale dopiero teraz go skończyłem. Standardowo w LW 7.5
Napisano 22 Październik 200519 l Ładne. :) Pokiaz siateczkę. Zastanawiam sie, czy to w ogóle n ie pasuje do speeda, ale jak na speeda, to przydlugo robione.
Napisano 22 Październik 200519 l Autor Siatki są strasznie skomplikowane, teraz bym to wszystko inaczej zrobił... :] Zamieszczam tez referke. Korzystałem jeszcze z >>LINK oraz z takiej ksiązki (jest w niej dość duży zoom na miecz). Na jakie baterie działa? 4 paluszki AA, wystarczają na 5 sithów. pozdrawiam
Napisano 22 Październik 200519 l wg mnie siateczka jest OK przyczepie sie do tego, że trochę mało, aby było ciekawie. materiały co najwyżej średnie, szczególnie ten czarny - ani metal, ani plastik... ten srebrzysty nawet dobrze wygląda, ale przy takim otoczeniu nie ma jak się zaprezentować...
Napisano 22 Październik 200519 l Może to czarne to guma? Ja też się siatki nie czepnę. Dorób do tego właściciela z otoczeniem. :D
Napisano 28 Październik 200519 l A skąd wziąłeś blueprinty jezeli z nich korzystałeś?? Za co miałeś wzór?? Podaj konkretny wzór lub stronke grze można to znaleźć...
Napisano 28 Październik 200519 l byłoby ok gdyby nie jeden materiał... plastik - patrz: miniaturka pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200519 l nawet ciekawie wyszlo i ja tez sie przyczepie do tego czarnego materialu
Napisano 29 Październik 200519 l Autor Gedeon: zobacz mój drugi post w tym wątku, tam są blueprinty. hkropinski: pomazałeś mi render :( nieeeeee ;-P Wszystkim sie plastik niepodoba to sproboje poprawić ;]