Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest to mój pierwszy model jaki zrobiłem.Jeszcze paru rzeczy brakuje: lusterka, siatki maskujące, tarcze hamulcowe. Czy możecie to ocenić?

MRK8809.w.interia.pl

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Master - jednoosobowa, zeby kierowca mogl wyciagnac dwa lokcie na zewnatrz ;P.

Cos ty mu zrobil, ze taki waski xD? Pokaz siatke, zmien temat, pokaz bez lakieru w wiekszej rozdzielczosci itp.

Napisano

heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ?

Napisano

Zawsze zgadne ze to supra, ale gdzie proporcje? Nie za duze koła? Jak dla meni to ja tu tylko bryle ogolna widze i lakie. Bo szczerze to ja widzę teraz kiepską zabawkę, nei żęby chciał specjalenie źle powiedzieć, no ale żeby Cie zmotywowało.

Napisano

MACIE RACJE SYMMETRY SIE SYPNĘŁO NA MAXA

poprawiłem już te wymiary (wcześniej nie wziąłem poprawki na poszerzone nadkola ) , ale nadal problem z renderem- ratunku

Napisano
heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ?

mam printy z evolution blueprints

Napisano

MRK - collapsnales Symmetry :P?

BTW. Jesli chodzi o lakier do maxa - poszukaj tutka na temat Mazdy MX8 bodajze. Na jej przykladzie byl w miare ciekawy tutek na temat lakieru pod brazila i oswietlenia sceny. GL

Napisano

kocham Supre wiec nie powinienem oszczedzic Ci krytyki ale z racji tego ze to twoj pierwszy model car'u wiec daruje sobie :) proporcje nadal leza, widac to z renderu ktory pokazuje tyl tej bryczki. za waski tyl luba za szerokie nadkola, jak wolisz, reszty nie bede komentowal :) przerob sobie jakiegos dobrego tutka, polecam tego z fiatem 500.

pozdrawiam