Napisano 22 Październik 200519 l Jest to mój pierwszy model jaki zrobiłem.Jeszcze paru rzeczy brakuje: lusterka, siatki maskujące, tarcze hamulcowe. Czy możecie to ocenić?
Napisano 23 Październik 200519 l Troche to supre przypomina, ale musisz jeszcze troche pocwiczyc. Render slaby. Nie wiem jaka technika to modelowales ale polecam tutorial z fiatem 500 na 3d total.
Napisano 23 Październik 200519 l Master - jednoosobowa, zeby kierowca mogl wyciagnac dwa lokcie na zewnatrz ;P. Cos ty mu zrobil, ze taki waski xD? Pokaz siatke, zmien temat, pokaz bez lakieru w wiekszej rozdzielczosci itp.
Napisano 23 Październik 200519 l popraw temat watku i zapoznaj sie z regulaminem (tu powinien byc link)
Napisano 23 Październik 200519 l heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ?
Napisano 23 Październik 200519 l Zawsze zgadne ze to supra, ale gdzie proporcje? Nie za duze koła? Jak dla meni to ja tu tylko bryle ogolna widze i lakie. Bo szczerze to ja widzę teraz kiepską zabawkę, nei żęby chciał specjalenie źle powiedzieć, no ale żeby Cie zmotywowało.
Napisano 23 Październik 200519 l Autor MACIE RACJE SYMMETRY SIE SYPNĘŁO NA MAXA poprawiłem już te wymiary (wcześniej nie wziąłem poprawki na poszerzone nadkola ) , ale nadal problem z renderem- ratunku
Napisano 23 Październik 200519 l Autor heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ? mam printy z evolution blueprints
Napisano 24 Październik 200519 l wiem że to poracha z tymi nadkolami bo sam niemogłem :) czym renderujesz ?
Napisano 24 Październik 200519 l MRK ... nie chcialem bron boze atakowac ... poprostu jak napisales "symetry" okropnie go znieksztalcilo ... ;] pozdro
Napisano 25 Październik 200519 l MRK - collapsnales Symmetry :P? BTW. Jesli chodzi o lakier do maxa - poszukaj tutka na temat Mazdy MX8 bodajze. Na jej przykladzie byl w miare ciekawy tutek na temat lakieru pod brazila i oswietlenia sceny. GL
Napisano 25 Październik 200519 l kocham Supre wiec nie powinienem oszczedzic Ci krytyki ale z racji tego ze to twoj pierwszy model car'u wiec daruje sobie :) proporcje nadal leza, widac to z renderu ktory pokazuje tyl tej bryczki. za waski tyl luba za szerokie nadkola, jak wolisz, reszty nie bede komentowal :) przerob sobie jakiegos dobrego tutka, polecam tego z fiatem 500. pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200519 l http://fast-autos.net/abflug/supra5.jpg taka nie ładniejsza :) ? POogladaj fotki jakies