MRK Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Jest to mój pierwszy model jaki zrobiłem.Jeszcze paru rzeczy brakuje: lusterka, siatki maskujące, tarcze hamulcowe. Czy możecie to ocenić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 czemu on ma takie dziwne proporcje..tzn jakis taki waski jest :o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no wyglada jak resorak :] ps. miwt - ty spisz czasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Troche to supre przypomina, ale musisz jeszcze troche pocwiczyc. Render slaby. Nie wiem jaka technika to modelowales ale polecam tutorial z fiatem 500 na 3d total. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 to jest wersja 1 miejscowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 razor-czasami tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Master - jednoosobowa, zeby kierowca mogl wyciagnac dwa lokcie na zewnatrz ;P. Cos ty mu zrobil, ze taki waski xD? Pokaz siatke, zmien temat, pokaz bez lakieru w wiekszej rozdzielczosci itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 popraw temat watku i zapoznaj sie z regulaminem (tu powinien byc link) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 proporcje leżą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Zawsze zgadne ze to supra, ale gdzie proporcje? Nie za duze koła? Jak dla meni to ja tu tylko bryle ogolna widze i lakie. Bo szczerze to ja widzę teraz kiepską zabawkę, nei żęby chciał specjalenie źle powiedzieć, no ale żeby Cie zmotywowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 ale aerodynamiczny concept :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 pewnie symmetry się sypnęło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRK Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 MACIE RACJE SYMMETRY SIE SYPNĘŁO NA MAXA poprawiłem już te wymiary (wcześniej nie wziąłem poprawki na poszerzone nadkola ) , ale nadal problem z renderem- ratunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRK Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ? mam printy z evolution blueprints Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 wiem że to poracha z tymi nadkolami bo sam niemogłem :) czym renderujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Dla mnie to wygląda jak jakaś plastikowa zabawka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRK Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 renderuje brazilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 MRK ... nie chcialem bron boze atakowac ... poprostu jak napisales "symetry" okropnie go znieksztalcilo ... ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 MRK - collapsnales Symmetry :P? BTW. Jesli chodzi o lakier do maxa - poszukaj tutka na temat Mazdy MX8 bodajze. Na jej przykladzie byl w miare ciekawy tutek na temat lakieru pod brazila i oswietlenia sceny. GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos18 Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 kocham Supre wiec nie powinienem oszczedzic Ci krytyki ale z racji tego ze to twoj pierwszy model car'u wiec daruje sobie :) proporcje nadal leza, widac to z renderu ktory pokazuje tyl tej bryczki. za waski tyl luba za szerokie nadkola, jak wolisz, reszty nie bede komentowal :) przerob sobie jakiegos dobrego tutka, polecam tego z fiatem 500. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 http://fast-autos.net/abflug/supra5.jpg taka nie ładniejsza :) ? POogladaj fotki jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi