Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to mój pierwszy model jaki zrobiłem.Jeszcze paru rzeczy brakuje: lusterka, siatki maskujące, tarcze hamulcowe. Czy możecie to ocenić?

MRK8809.w.interia.pl

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czemu on ma takie dziwne proporcje..tzn jakis taki waski jest :o?

Napisano

no wyglada jak resorak :]

ps. miwt - ty spisz czasami?

Napisano

Troche to supre przypomina, ale musisz jeszcze troche pocwiczyc. Render slaby. Nie wiem jaka technika to modelowales ale polecam tutorial z fiatem 500 na 3d total.

Napisano

Master - jednoosobowa, zeby kierowca mogl wyciagnac dwa lokcie na zewnatrz ;P.

Cos ty mu zrobil, ze taki waski xD? Pokaz siatke, zmien temat, pokaz bez lakieru w wiekszej rozdzielczosci itp.

Napisano

popraw temat watku i zapoznaj sie z regulaminem (tu powinien byc link)

Napisano

heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ?

Napisano

Zawsze zgadne ze to supra, ale gdzie proporcje? Nie za duze koła? Jak dla meni to ja tu tylko bryle ogolna widze i lakie. Bo szczerze to ja widzę teraz kiepską zabawkę, nei żęby chciał specjalenie źle powiedzieć, no ale żeby Cie zmotywowało.

Napisano

ale aerodynamiczny concept :P

Napisano
  • Autor

MACIE RACJE SYMMETRY SIE SYPNĘŁO NA MAXA

poprawiłem już te wymiary (wcześniej nie wziąłem poprawki na poszerzone nadkola ) , ale nadal problem z renderem- ratunku

Napisano
  • Autor
heh... jakis taki wysoki i waski ... gora budy wyglada nieciekawie ... lotka tez ... calosc prezentuje sie srednio ... pokaz siatke ... i popraw proporcje ...pozniej zajmiesz sie detalem ... modelujesz "na oko" czy masz jakies printy ?

mam printy z evolution blueprints

Napisano

wiem że to poracha z tymi nadkolami bo sam niemogłem :) czym renderujesz ?

Napisano

MRK ... nie chcialem bron boze atakowac ... poprostu jak napisales "symetry" okropnie go znieksztalcilo ... ;]

pozdro

Napisano

MRK - collapsnales Symmetry :P?

BTW. Jesli chodzi o lakier do maxa - poszukaj tutka na temat Mazdy MX8 bodajze. Na jej przykladzie byl w miare ciekawy tutek na temat lakieru pod brazila i oswietlenia sceny. GL

Napisano

kocham Supre wiec nie powinienem oszczedzic Ci krytyki ale z racji tego ze to twoj pierwszy model car'u wiec daruje sobie :) proporcje nadal leza, widac to z renderu ktory pokazuje tyl tej bryczki. za waski tyl luba za szerokie nadkola, jak wolisz, reszty nie bede komentowal :) przerob sobie jakiegos dobrego tutka, polecam tego z fiatem 500.

pozdrawiam