pg Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 i ostatni: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 heh bardzo fajne ale mi to przypomina wiewórke a nie owada - wydaje mi się że to przez takie połączenie (a raczej jego brak - brak płynnego) pomiędzy odwłokiem a resztą ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 David ale mrowa wlaznie nei ma plynnego polaczenia :) ale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 :D ok ale co ja zrobie że mi to wiewóre przypomina ;) w każdym razie powodzenia bo i tak jest śliczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Fajna pracka, ale wg mnie powinieneś troszkę skrzywić ten odwłok w dół. Wyobraź sobię jakby ta mrówa wyglądała gdyby zachciało jej się normalnie chodzić na wszystkich łapkach. Teraz to żeczywiście troszkę bardziej wiewióra niż mrówa, ale i tak jest spoko[winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Wiewióra :D [rotfl][lol] on przypomina bo odwłok jest jak ogon wiewiórki czyli za krótki i gruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2003 ona ni emoze normalnei chodzic, bo on ajest cartoon, wiec normalnosc odpada:) przy polaczeniu zostane, bo chce aby mrowa miala jakeis cechy prawdziwej mrowki, a odwlok z korpusem ejst podzielony wlasnie takim przejsciem a to z tylu to kłujka jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Dobrze jest ! mrowka w 100% nic jej nie brakuje, przeciesz nie wciśnie odwłoka między nogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kociaczek Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 moim zdaniem mrowa jest calkiem calkiem ;)co prawda mozna bylo by lepiej ,ale i tak mi sie podoba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 hehe kociaczek... widzę, że z miasta everów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 dobra zgadzam sie na umowejakzajdeczaswiedziele to mozezrobie ci sombrero w full modeligu :D mam nadzieje ze nic mi sie nie zkaszani [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 very fajny model =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Hmm... troszkę to podobne do \"mojej\" bitwy.. (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiMONE Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Nie mam zielonego pojecia w ktorym miejscu... A pg wiesz ze mi sie podoba na maxa :D:D:D i lubie takie cartoon rzeczy oh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 22 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2003 macie tu kolejny updejt:) ustawiona scena, bez zadnych swiatel itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 jego mina wskazuje ze zaraz wpadne na tego kaktusa, więc fajnie by bylojak by swiatlo tak padalo zeby kaktus znajdujący sie przed nim rzucal na niego cien :) albo obok niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2003 ocencie, ,ktora wersja jest lepsza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 obie sa zajefakenkurwastyczne dawaj postarales sie ale gdzie ta strzelba bo nie widze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 Chaos bez przeklinania;) Genialna pracka gratuluje:) pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 Ja chyba wolę jaśniejszą wersję. Można by dodać jakiś pył lub sład na ziemi za nim, bo scena jest troche za bardzo statyczna. Aha, i cygaro w tej wersji wygląda jak dziura w zębach. Poza tym praca ŚWIETNA! Rownież gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 31 Sierpień 2003 Share Napisano 31 Sierpień 2003 jesli moge cos sugerowac to faktycznie scenka nie wyglada tak jak by mial wpasc na kaktusa ... wyglada jak by sobie siedzial na kapslu ... moze jakis ruch wprowadzic albo zmienic polozenie obiektow tak aby faktycznie wygladalo ze zaraz ma kontakt z kaktusem ... no i podloze to chyba zmienicie?... to tylko takie drobne sugestie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pg Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2003 WERSJA FINALNA: Niestety nie mozemy juz wprowadzic zmian w projekcie, wiec praca pozostanie bez zmian. Ze swej storny dodam, ze pierwszy raz bralem udzial w bitwie, ktora nauczyla mnei duzo!!!i byla swietn azabawa. Dziekuje w imieniu teamu za znakomita konkurencje:) Text do jury: This render show an insect (ant!!!), that is rideing on coca-cola\'s capsule on wild west. We wanted to do this project in cartoon climate. Full work was originally done by team \"Evermotion\", we didn\'t use any photos and work was divided in that way: - concept art & texturs - mime - modeling - pg - rigging & scen setup - Gabriel Wigierski - rendering - PENdzel RENDER DO OCENY JURY: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 calkiem fajne ... troszke kapelusik mi sie nie podoba no i podloze :) ale ogolnie jest bardzo fajnie.EVMN FRVR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 b. ladnie, tylko cygaro wyglada jak przyklejone do zebow... GRTZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 :o:o debeściacka praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 No pracka super, zrobcie jakas animacje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 12 Wrzesień 2003 Share Napisano 12 Wrzesień 2003 jak to roba rycerze waligurskieo chle chle chłe. switna praca i z poczuciem humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi