Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe ja też cie przywitam, mimo że jestem nowy ;] A co do pracki to słabo wygląda ta góra za oknem, nie wiem czemu. Momentami kwadratowo wygląda odbicie w wodzie. Ps to raczej basen a nie auqa park :) Ale bardzo ładnie wszystko wyszło, podoba mi się ;]

Napisano

Witamy!

W suficie naprawdę sporo tych światełek:) Woda toszkę folię przypomina ale tylko troszkę.

Reszta ok, ładny render i materiały.

Aha, podpis przebajerowany jak dla mnie, font do wymiany.

Napisano

Na temat projekty architektonicznego się nie wypowiem, ponieważ się nie znam.

Ta paprotka strasznie sztucznie wygląda, chyba że z założenia miał to być sztuczny kwiat.

Woda wyszła nienajlepiej - wygląda jak folia czy coś takiego.

Za sprawą widoku za oknem, scena sprawia wrażenia jakby była umieszczona gdzieś na szczytach gór, z dala od cywilizacji - IMO nie najlepsze miejsce na basen :)

CO to jest to zielone na podłodze obok kwiatka tego obok drzwi?

Ogólnie pierwsze wrażenie całkiem pozytywne. Gdyby dopracować shadery to byłoby jeszcze lepiej.

pozdr

Napisano

jako student budownictwa mogę w pełni świadom powiedzieć, że ściana nośna budynku jest za cienka :) co prawda nie wiem dokładnie, jaka powinna być, ale 35cm to minimum

2 materiały totalnie Ci nie wyszły: woda (zbyt dobrze widać dno, a przy powierzchni zbyt turkusowa) oraz płytki na posadzce - zbyt duży reflection (szczególnie na spoinach) i bump w zbyt niskiej rozdzielczosci

Napisano

No dość ładna i estetyczna praca, lecz ta woda... troszeńke zła mapa bumpu... no ale :) no i jeszce ta podłoga.. lustro ?? Ale ogołem podoba mi się Pozdro :)

Napisano

dzięki za tak liczne komentarze

woda - to faktycznie nie jest szczyt umiejętności

płytki - w mentalu wyglądały lepiej i jakoś tak zostały

Ogólnie dzięki za wytknięcie niedoróbek, ale poprawiać scenki nie będę bo to w końcu finished ;-)

Pozdro

Napisano

kuna niezle terminatorku... ja też jestem nowa ale jeszcze pracek do oceniania nie mam ;/// fajne i góry są superanckie a ja jestem znawczynią szczytów zwlaszcza austryjackich ;D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności