Taras Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Nie typowyj pokoj dla nowyh penedzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 daj większe rendery bo wydaje się fajny pokój :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 witamy na forum ;) tylko czemu taka mała rozdziała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Pracka sprawia bardzo miłe wrażenie, chętnie zobaczyłbym to w większych gabarytch :) Szczegółów nie ma co komentować, ponieważ ich nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 Wlasnej strony internetowej ja nie mam , serwer nie pozwalja wecej 79KB dlja tego wysylam takie male. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 http://imageschack.us/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Fajnie fajnie :) Ale ten mur chyba nie pasuje wszędzie np za regałem na książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Bardzo ladnie. Srodek pomieszczenia wydaje sie byc troche pusty. :) Witam na forum. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Mur zdecydowanie tutaj psujke cały obrazek - wygląda jak porozciagana tekstura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Witam na forum! Z tego co widać to porządnie zrobione, podoba mi się. Daj tylko większe rendery (mintrill podał dobry link). Te rzeźby sam robiłeś czy miałeś gotowe? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 http://img134.imageshack.us/img134/277/komnata000031he.jpg mintrill trzymaj petkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 Facet hce zeby kamienje bylo na calem petrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 no teraz cos wiac - ładnie tylko daj jakiegos bumpa moze na te kamyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 no teraz cos wiac - ładnie tylko daj jakiegos bumpa moze na te kamyki. Spszet jest za slaby, niema ni bampa ni displacementa, 3DMAX wyzuca przy renderingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 a jaki masz sprzet? ile poly ma scena? nawet przy bumpie sie wysypuje? pozdrawiam btw, lubie twoj polski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 Pentium R4 CPV ,RAM 1GB (spszet jest tak sobie) a scena jest tezka, 40 MB i to jest nie koniec bedrze biliard ,faces 2430491,mam nadzeje ze pod koniec tygodnja pokaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 scenka miła dla oka duży plus za rzeźby i jakość modeli, ale minus za materiały - szczególnie kamienie o czym było już pisane. Wg. mnie w pierwszym renderze brakuje trochę przestrzeni zato drugi (przynajmniej miniaturka) - super P.S. Witam na forum chociaż sam jetem tu od 2 dni :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 ładnie bardzo fajnie. Czym renderowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majcik Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 fajne fajne ja wolała bym mieć coś takiego w rzeczywistości... powinieneś byc Tarasku projektorem wnętrz! ...hehe ale jako pracka jest bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 łdnie, nic dodac nic ując;] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Z tego co widac (male rendery) wyglada to ladnie, ten mur rzeczywiscie tam nie pasuje, jak wrzucisz cos wiecej to moze bedzie mozna powiedziec cos wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 pawelkos, post #11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi