RK Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Zakażenie Egiptem spowodowane wiadomo czyją pracą. Wielkie dzięki chłopaki.
polka dot Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 moj ulubiony styl, wiec raczej nie mam co narzekac.. chce wiecej!
Bacry Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 przydało by się parę kobitek do kolekcji RK. Pomyśl nad okrąglejszymi kształtami;) A w rysunku przydało by się troszkę zakręcić ten profil.
jaras Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 RK- witaj w klubie zainfekowanych :) fajny koncept - może by tak postać 3d z tego zrobić ? pozdrawiam
RK Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 Jaras- biorę antybiotyki- a nuż się jeszcze wyleczę... co do 3d- pewnie kiedyś tak. W załączniku detale hełmu
RA Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Ladne. Uwielbiam egipt. A polaczony ze wspolczesnoscia to ekstaza. Wstyd sie bylo nie wypowiedziec. ;)
thirdeye Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 Koncept sam w sobie nawet ciekawy. Fajnie byloby zobaczyc kontynuwacje tego pomysłu. Podanie troche slabsze. Pierwszy szkic - plaski jak decha. Poza tym ten pan sie ewidentnie przewraca :) Na drugim nie do konca widac o co chodzi. Za to widac dlaczego robisz plaskie rysunki z boku - masz chyba lekkie problemy z przedstawieniem trojwymiaru na kartce. Line art line artem ale cieniowanie duzo mowi o koncepcie. Jak ci sie nie chce cieniowac to juz zroznicowanie grubosci linii pomaga.
RK Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 Thirdeye- Póki rysunek służy swojemu celowi- przekazaniu pomysłu- spełnia swoje zadania i mi to wystarcza ale oczywiście masz rację co do mojego słabego warsztatu.
Rekomendowane odpowiedzi