happyluke Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Hej. Czy ktoś z Was się orientuje czy został rozstrzygnięty konkurs na projekt łazienki organizowany przez PAradyż i czasopismo Villa? Gdzie można znaleźć wyniki, bo z tego co mi wiadomo, wyniki miały być ogłoszone pod koniec października. Na stronach organizatorów jakoś cicho i głucho w tym temacie. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Hehe. Mam ten sam problem... Dwie Lazienki poszly i ciszaaa Nie dostałem nawet załaczników czyli potwierdzenia przyjęcia pracy... a prace były wysyłane poczta... Hmm Generalnie bardzo nieprofesjonalnie to wygląda... Wyglada na to że ja nawet nie mogę brać udziału w tymże konkursie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happyluke Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 Hehe. Mam ten sam problem... Dwie Lazienki poszly i ciszaaa Nie dostałem nawet załaczników czyli potwierdzenia przyjęcia pracy... a prace były wysyłane poczta... Hmm Generalnie bardzo nieprofesjonalnie to wygląda... Wyglada na to że ja nawet nie mogę brać udziału w tymże konkursie... Myśłałem, że ja tylko ja nie dostałem potwierdzenia wzięcia udziału. Ale widzę, że nie jestem wyjątkiem. Trzeba będzie chyba do nich pisać i się dowiadywać. Jak się czegoś dowiem, to napewno to opublikuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 wydymali was na plecy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Ta w plecy od razu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Dwa razy juz pisalem do Migut Media... Zastanawiam czy ie zadzwonic... ale mam słabą taryfę na komórce i kolejne koszty by mnie tylko wnerwiły;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyguo Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Dodzwoniłem się - sprawa wygląda tak, że komisja zebrała się 17 paź. i wybrała. A ogłoszenie werdyktu ma być na uroczystej gali która odbędzie sie w bliżej nieokreślonej przyszłości. Zaproszenia mają rozesłać do dwóch tygodni do wszystkich uczestników. Dopiero po tej imprezie zamieszczą wyniki w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No ta a co z potwierdzeniami przyjecia prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyguo Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No o to nie pytałem bo dostarczyłem projekt osobiście. Dostałem potwierdzenie napisane odręcznie :) dosłownie jedno zdanie, data, podpis. Ciężko się tam dodzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No wlasnie ja poczte zatrudnilem... wiem ze doszlo bo kazali za potwierdzeniem odbioru nadac.. ale to nie jest dokument uprawiający do udzialu wedlug regulaminu... Dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 I co dostaliście coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happyluke Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 Jest zaproszenie na oficjalne ogłoszenie wyników oraz mail. Zryw był niesamowicie szybki. Chyba im się daty w regulaminie pokręciły i stąd nasze niepokoje. Mogliby chociaż słowo wyjaśnienia napisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 heh. No ładnie. Mi nic nie przyszlo. Jakies wyjasnienie by sie przydalo czemu mi nie odeslali nawet mailem powodu nieprzyjecia pracy... Albo cokolwiek Nie wiem czy zwalic na siebie, na poczte polską, czy na migut media. Smutno troche brak profesjonalizmu O przepraszam na moj stały adres zamieszkania cos przyszlo ponoc wczoraj... i nic wiecej nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansan Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 nieźli jacyś krętacze... zabrali projekty i sprzedali na zachodzie za cieżką kasę:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Dajcie cynk kto wygrał;) Bo to w sumei tera zjakoś ogłoszenie wyników.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 I co ktoś coś wie juz? O tych wynikach...? Domyślam śię ze nie wygrąłem ale fajnie by było cos wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyguo Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 GrandPrix: Krzysztof Urbański - fraktal.pl wyróżnienia: - Anna Przybyła - :( niestety nie pamiętam nazwiska, para z Poznania - i my :D czyli Dorota Szczygłowska i ja jako członek zespołu Z tego co wiem to było pięćdziesiąt pare prac z czego 2 zdyskfalifikowane z powodów formalnych. Nagrodzone mają być na ich stronie ale nieprędko no i wadomo w Villi bedą publikowane po kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 jest jakaś galeria w internecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 podziel sie;) i pokaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 hmm. praca grand prix fajna ale nie czuje czy to dla kobiety czy dla malżenstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 . . . . . . . . . no zeby nie byc zwykłym krytykantem to sie chwale tym co ja zrobilem. nie jest to szałowe a szczególnie wizualnie szałowe ale mialem pomysl to posłałem... a co. No jedzcie po mnie;) Proszę jedzcie bo jak nie pojedziecie to znaczy ze to nijakie wyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 chyba z proporcjami nie za dobrze. krzesło.. krzesło jest straszne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 nom, krzesło okropne i światło przejarane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 krzesło miało byc oryginalne :p wszyscy wstawiają coś designerskiego jakiegos breuyera czy corbusiera albo miesa a ja jestem fanem A.Aalto i z Arteka cos miało byc z tymże modele maja skaszanione. chyba czas najwyzszy zebym nad renderem posiedział dłużej niz dwa trzy dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 oi Ryjas, okropnie nijakie :) imho jak na konkurs moznabyło bardziej popłynąć. ps: całe szczescie ze sie z moja nie wyrobiłem bo miałem jeszcze bardziej nudną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 no wiesz Aalto też ma dobre krzesła, np. egg :) no to się popisałem :) wiedziałem że to Arne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Ojoj jezeli chodzi ci o np. to krzesło to jest to Arne Jacobsen;) http://www.popuk.com/prod_images/egg.jpg A Aalto krzesła są tu: http://www.artek.fi A to o które mi chodziło to krzesło numer 611. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7gaga Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 przydaloby sie jakies lusterko...;) krzeslo gdyby bylo w innym kolorze to nawet by nie razilo w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 peter a ja powiedzialem niewazne.. musze zrobic i tak naprawde dwa mi to zajelo razem z szukaniem drukarki A3 w Olsztynie... Ale chyba ostatni raz oddaje cos do czego nie zdaże nabrac dystansu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Jak tak spojrzałem na te łazieneczki to sobie tak pomyślałem, że ktoś tu lubi grać w HalfLife albo innego Doom'a 3 :) Ogólnie niezbyt "czyste" te łazienki. Łazienka numer 1 kojarzy mi się raczej z kiblem w bloku A elektrowni atomowej gdzieś w obwodzie Kalingradzkim. Zwłaszcza przez tą wieloelementową "macierz" kafelkową i ogólny smutek jakim emanuje to pomieszczenie. Pozostałe ujęcia już lepsze trochę. Trochę kolega nie wstrzelił się w nurt ludzkich oczekiwań i potrzeby posiadania czegoś high-tech z jednoczesnym kontaktem z naturą. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Zupełnie cie nie rozumiem;) To jest jedna łazienka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi