Gość konrad_89 Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Oto powracam po długiej nieobecności na forum. Przez ten czas oczywiście męczyłem swój komputer masą renderów. Myślę, że od ostatniej pracy na forum zrobiłem postępy, ale nie ja mam to oceniać... Tył się powinien zrenderować jak wrócę ze szkoły.
Barcisz Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 wyglada jak taki rysoraczek z jakiejs gry :) ogolnie pozitiw
WToreK Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 A mowili ze to kome zrobil plug w swoim evo ;) - malo szczegolow, domyslam sie ze siatka pokrzywiona (po falach na masce) + nie jest tortura dla oczu
Gość konrad_89 Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 Siatka chyba nie jest pokrzywiona, ale plane`a zagiąłem do dołu i tak go dziwnie odbija. To chyba jest WIP, więc szczegóły jeszcze mogę dorobić. Oto obiecany render z tyłu.
*NicoN_ Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 jak dla mnie cool :D Mało szczegółowy ale daje rade
AGmakonts Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 nie ma realizmy za wiele i niestety temu renderowi to nie wyszło na zdrowie, do mnię nie przemawia, jakbyś wkomponowął go w jakąś scenka jako zabawke to by było wiele lepiej. Mam nadzieje ze jeszcze coś z tego wykrzesasz i to nie są finalne shadery, tak w ogóle to pokaz siatke.
miwt Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 wyglada prosto ale jakos do mnie nie przemawia ten tuning...z calego modelu najbardziej tylnie swiatla mi sie podobaja one sa fajne:)
MonsterDream Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 No poprostu zabaweczka :) Tak to dla mnie wygląda, nie że źle ale jak zabawka ;]
polka dot Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 no, podnosisz poziom zarowno modeling jak i rendery :) ql
illy Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 super!!!! normalnie bym powiedzial ze nieumiejetny modeling (zaokraglone krawedzie okien itd) ale tutaj ladnie wybrnales. Razi mnie tylko brak szpar pomiedzy elementami nadwozia. Reszta ok. Dawaj scenke :)
Gość konrad_89 Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Taki apdejt. Mało szczegółów na razie ale komp i tak sie męczy.
hkropinski Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 nawet fajnie wyszło ale jest jeszcze sporo niedociągnięć, i braki w szczegółach, pozdr
illy Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 deska rozdzielcza jak w trabancie albo jakims zetorze. Zrob zesz jakis profil w srodku
miwt Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 a teraz to nawet jakos to wyglada..tyle ze wnetrze razi:)
gregorjan Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 Wg. mnie wszystko na wielki OK. Oczywiście w tle z lewej strony te niebo jakby jakiś przeskok miało:> oraz drzwi wew. trochę płaskie. J aki to model?
Gość konrad_89 Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Wnętrze nareszcie zrobione. Co do szczegółów to komp i tak już mi sie gotuje... Cieszę się że się wam podoba. edit: Już krawędzie drzwi poprawiam. Skóra to miała tam być ale nie wyszło, a na drugi render nie starczyło czasu. edit: dorzucam bez materiałów
mr.funky Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 fajnie calkiem :) chociaz na Twoim miejscu zmienilbym nieco wnetrze.. ogolnie chodzi o te obicia drzwi i fotel... Jak dla mnie maja za ostre krawedzie i mysle ze fajniej wygladaloby gdybys to troche zaokraglil i zmienil materialy zeby to bardziej do skory upodobnic. Pozdrawiam
Kuciel Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 przyjemne ale drzwi mogl bys troszke zmodyfikowac :)
makbol Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 model wyglada bardzo fajne ale ogolnie IMHO desgin do dupy. Nie podoba mi sie taki bulbozaur ;)
Shogun 3D Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 A mnie się podoba, zwłaszcza ten materiał maski. Wesołe, radosne jeździdło dla blondynki, ale raczej nie po Warszawie, bo ukradną w trymiga.
Rekomendowane odpowiedzi