limoli Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Inspiracja filmem Tima Burtona, jej uwielbiam go ^^ a o samym filmie już zaczyna być głośno ;) Osobiście polecam :D Wracając do rysunku to to szkic dopiero ^^ zaraz sie biore za kolorek, jak zwykle mam natchnienie dzien przed warznym sprawdzianem (wkoncu jutro do szkoły TT__TT buuu ) Co do tła to nie mam pojęcia co zrobić ^^' enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 jak na razie to w tym szkicu dużo Burtona nie widzę...raczej amerykańskiego komixu po rysach twarzy...zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 to tylko szkic, kontur zniknie po nalorzeniu kolorów, a bartona to tu zeczywiscie bedzie mało ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Tim to ten od horrorów ? bo Burtona kojarze skądś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Tim Burton to moj ulubiony rezyser :) Tworca takich filmow jak : "Sok z zuka", "Edward nożycoręki", "Planeta małp", "Jeździec bez głowy", "Charlie i fabryka czekolady", Batmonow (tych z Keatonem), "Duża ryba" i jeszcze paru tytulów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 Wstępnie o kolorach i ide sie uczyć XDDDD www.limoli.is.net.pl/corps4.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 w piatek wieczorem? :o fajne niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 burton ma bardziej kreskówkowy styl...on wyraza emocje po przez twarz..dlatego tak bardzo podkreśla oczy..dlatego jakbyś chciała zrobić w stylu burtona obrazek to nie przymykaj kobiecinie oczu tak ze ich prawie nie widac..lepiej by to wyglądalo jakby ona patrzyła z szerokimi oczami ze zdziwieniem...ale to tylko tyczy się klimatu...obrazek ok, jak na szkic wstępny przystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 burton ma bardziej kreskówkowy styl...on wyraza emocje po przez twarz..dlatego tak bardzo podkreśla oczy..dlatego jakbyś chciała zrobić w stylu burtona obrazek to nie przymykaj kobiecinie oczu tak ze ich prawie nie widac..lepiej by to wyglądalo jakby ona patrzyła z szerokimi oczami ze zdziwieniem...ale to tylko tyczy się klimatu...obrazek ok, jak na szkic wstępny przystało Nyo ale ja właśnie nie chce malować w stylu burtona, to nie jest moje zamierzenie, chce tylko sprubować urealnić Emilie, dlatego odbiegłam od kreskuwkowego stylu zupełnie ^-^ Choć teraz można by sie było kłucić więc dlaczego ma taka niebeska skóre przecież nie ma w tym nic realnego, czy ktoś pamięta miss-samobujczynie z soka z żuka, siedziała za okienkiem w urzędzie zaświatów, była co prawda zielona, ale też intensywnie XD Więc jeszcze skróciłam jej jeszcze szyje, na początku specjalnie wydłużyłam jak orginał Emilili, miała niesamowicie długą i chudą szyjkę, ale przy tym rysunku nie wyglądało to dobrze... Ah a uczyłam się bo miałam iść do szkoły odrabiać ten poniedziałek, no cóz jednak jestem za leniwa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Nigdy więcej nie robie Wipa XD wiecej biegania i zaglądania tutaj niż malowania ... jeszcze sie sobotnie prace przymusowe zaczynaja T____T help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 Wogule to was nie kocham! jak mi ktoś puzniej napisze że cos tam jest za dlugie i coś tam jest zle to nic nie poprawie! jak sie wam teraz nie chce komętować to puzniej bede mowić ze jest juz za puzno XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 ehhh. jak dla mnie moze (pomijajac fakt ze troche nogi za dlugie:) ) ale nawet pasuje to do ogolnej koncepcji pracy:) nie wiem czy pierscien nie za duzy jak na tak wątła osobe? fajne chmurki moga z tego byc:) no i b. podobaja mi sie wlosy:) tak trzymaj i pracuj dalej ehhh i kto to mowi sam bym pomalowal troche ale nie mam czasu wogole ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 jeśli chodzi o realizym to trup nie ma takiej głatkiej skóry, oczy bardziej mi się podobały w szkicu niz obecnie, pierścien chyba jest na duży palec u nogi..tła się nie czpeiam jeszcze bo widze ze nad nim pracujesz...skobinuj sobie książke z anatomią człowieka[moze masz u siebie empik to tam może jakąś sobie przejżyj, albo po googlaj] bo mi się nie podoba kolano i ogólnie wydaje mi się że kośc udowa jest za wąska lub ma inny krztałt..za to kości ręki są za chude, nie logiczne dla mnie jest też ze skoro trup ten jest taki chudy to czemu biust ma dak uwydatniony, ukazanie żeber mi też nie pasuje z zewnętrzną budową ciała{ksiązka do anatomi, lub sama pooglądaj się przed lustrem]...i ogulnie głowe ma zbyt dużą (raczej za szeroką) ale to każdy ma swoją urode....a także to że skoro światło książyca jest za nią to czemu odblask światła na jej policzku od strony widza widnieje?....jak na razie to tyle bo obrazek w toku juz nas kochasz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Z ta anatomia to ja bym sie az tak nie czepial, bo w koncu to trup a nie zywe jedrne cialo, wnetrznasci w brzuszku pewnie juz nie ma, gdzie niegdzie widac nawet bardzo jest podjedzony przez robaczki. Ahhh zreszta nie wiem czy autorce chodzilo o tak duzy realizm, predzej chyba o przeniesienie klimatu kukielek do rysunku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 pierścień wydaje się przyklejony, zauważ że po kości powinien się ześlizgnąć w okolice palców ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 fajne kolorki, tyl;ko szkoda, że ta babka brzydka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi