max_1989 Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 tytuł: zapomniane miejsce. soft: 3ds max 7,5, maxwell, photoshop Przedstawiam scenke którą ukończyłem już jakiś czas temu. W zamierzeniach miała to być animka. zszedłem do 5 min na klatke (640x480) ale juz nie mam czasu na jej dokończenie, więc przedstawiam jako stilla. Czas renderu ok. 40 min + obróbka w photoshopie. Scena powstała w jeden dzień. Trampki oraz koła są z innych moich obrazków których nie dokończyłem i wykorzystałem tutaj. Natomiast cała reszta została zrobiona od nowa. Praca jest niedopracowana ale to był taki luźny speed ;) zrzut z viewportu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Ladnie wyszlo. Tylko... Kola jakies takie zbyt nowe w porownaniu z reszta. Pudelka po lewej dziwnie wygladaja. Typografia jest do pupy. ;) IMO I ten bruk bardzo plaski jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 podoba mi sie kolorystycznie, nie wyglada realistycznie ale ma swoj klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 miodzik poprawił bym tylko : - kartony - logo maxwella w górnym rogu - ramke w koło bo szpeci pracke peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 No fakt ten bruk płaski i wogóle nie wygląda na aż takie zapomniane :) no te okła szczegołnie, jeszcze napompowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 heh, dawno tego nie widziałem i teraz śmieszą mnie te kolorowe siateczki w maxie :) Jak RA zauważył, kółeczka są niezbyt zapomniane. Nie podoba mi się połączenie bruku i ściany - zbyt proste to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 nie jest najgorzej, ale koła i kartony nie pasują do reszty. winne są temu przedewszystkim tekstury i światło. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Ściana z drzwiami i trampki - świetne, reszta to jak koledzy wspomnieli wcześniej - tak sobie. Niemniej pracka ma klimat Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 jako przeciwnik maxwella powiem tak :) tekstury odwalaja cala robote, w scanlinie wygladaloby lepiej :P nie no ladny obrazzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 już ci mówiłem na privie, ale i tu wrzucę. Drzwi wyszły kapitalnie, ściana też, ale kartony i koła naprawdę kuleją przez przedziwne materiały. No i te kable/sznurki są za sterylne i nie można się do nich przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Mi sie tam podoba:) Tylko to podłoze jest troche płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi