Napisano 10 Listopad 200519 l Calosc robilem okolo 40 minut mowie o modeling + rednering :) w sumie zrobione tak dla zabawy bo nie chcialo mi sie nad tym glowic zabardzo :D
Napisano 11 Listopad 200519 l Ciekawe, ale napisiki i to logo u gory po lewej baaardzo nieciekawe. :)
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor Dzieki za komentarze, bede w tym watku pokazywal jeszcze inne speedziki tego typu aby nie zasmiecac zabardzo forum nowymi topicami :)
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor pomysle :) to ze jednej osobie sie nie podoba nie znaczy ze innym tez :P
Napisano 12 Listopad 200519 l Logo->jfajne Opakowanie->fajne Butelka-> moze byc (wygląda jakby w środku był jakiś glutowaty napój) Ocena: 4+
Napisano 12 Listopad 200519 l Autor ahh w srodku widac przedluzenie korka bo jest to taki precik (sztyft) zakonczony wlasnie ta kulka u gory :)
Napisano 12 Listopad 200519 l rzeczywiście ładne, a nazwa adekwatna do tego co w środku, brak perfum, sama buteleczka :] (takie wrażenie odnosze) no chyba, że to tak ma być...pozdro...
Napisano 12 Listopad 200519 l materiał szkła do kitu. tak samo metal. i gdzie jest jakakolwiek kaustyka??
Napisano 12 Listopad 200519 l Autor to sa speedziki jak bym wlaczyl kaustyke to bym mial 10 godzin z glowy, a material niewiem czemu do kitu co w nim zle ??
Napisano 12 Listopad 200519 l odnośnie materiału to powiem tylko że nie podoba mi się ona jako szkło: jest takie jakieś puste: może to wina światła (za ostre cienie), może HDRI za mocne ale nie przemawia to do mnie. Czasami jak na to patrzę, przypominają mi się czasy mapy raytracingu w maxie 4. Naprawdę można by było wyciągnąć nieco więcej z tej scenki. Tyle mojego biadolenia. A żebyś mnie już do końca nie znienawidził to powiem że to fajna idea takie małe speedziki :) BTW: w czym render? Pozdrawiam
Napisano 12 Listopad 200519 l Autor Dzieki tweety krytyka sie przyda :) renderki w V-rayu moze rzeczywiscie takie jakies puste to szklo ;) nastepne beda lepsze mam nadzieje :)
Napisano 12 Listopad 200519 l aaaaaa! Napisiki! :D Ladnie wyszlo, ale forumowy ptak dobrze prawi. ;) To hdri, to troche niewypal w tej scence. To jest studio, a hdri pokazuje zupelnie co innego.