Futro Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Droga prob i bledow wyszlo mi cos takiego. Nie uzywalem zadnych zdjec ani tekstur. Moze jak znajde kiedys troche czasu, to wezme sie porzadnie za detale i wykonczenie..no ale narazie tak zostaje ;) Mam nadzieje, ze sie spodoba :) pozdrawiam.
Drakula Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 IMO byloby DUUUUUUUUUUUUZO lepiej bez tych statkow i tego czegos wystajacego z wody :) Gory i swiatelka naprawde cudne! :D
miwt Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 no no pieknie...mnie statki nie przeszkadzaja ale te skalki wystajace z wody zbedne...no chyba ze bedziesz to umial zrobic troche w innej tonacji:)
polka dot Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 ladnie :) gryzie mnie w oczy ta mgla, po prawej za szaro imo pozdr
LISEK Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 A ja myslalem na poczatku widzac miniaturke ze te skaly to beda statki ufo, i wtedy dosc ciekawie pasowaloby to do tematu "powrot do domu"... zgadzam sie z Deusem, wywalic stateczki...
maciekG Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 gory i niebo swietne, ale statki wogole nie trzymaja skali i wygladaja jak zabawki (chyba ze tak ma byc a ja nie zrozumialem :) i te wystajace skaly jakos sztucznie wygladaja, moze przydaloby im sie troche koloru wody/nieba ?
sammael_at Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 stateczki wygladaja jak zabaweczki, troszeczke za małe, ale oprócz tego bardzo ladne, i moze te skaly wystajace z wody jakos niezbyt pasuja, bo są zbyt ostre czy cos, niebo ekstra
Vorek Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 trochę się wszystko przewala na lewą stronę ale poza tym bardzo ciekawy klimat i kolorystyka. Pozdrawiam
Azakiel Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Cały drugi plan (czyli góry w oddali + woda + niebo) wyszły ci swietnie ^_^ , Z wystającymi górami na 1 planie imho nie trafiłeś w tonację (za jasne i zbyt czerwone) przez co wyglądają jak z innej bajki. Zrobiłem na poczekaniu myszką taką sugestię (mysle ze tak lepiej) http://img283.imageshack.us/img283/9877/widoczek1qi.jpg
Rekomendowane odpowiedzi