Napisano 13 Listopad 200519 l Droga prob i bledow wyszlo mi cos takiego. Nie uzywalem zadnych zdjec ani tekstur. Moze jak znajde kiedys troche czasu, to wezme sie porzadnie za detale i wykonczenie..no ale narazie tak zostaje ;) Mam nadzieje, ze sie spodoba :) pozdrawiam.
Napisano 13 Listopad 200519 l IMO byloby DUUUUUUUUUUUUZO lepiej bez tych statkow i tego czegos wystajacego z wody :) Gory i swiatelka naprawde cudne! :D
Napisano 13 Listopad 200519 l no no pieknie...mnie statki nie przeszkadzaja ale te skalki wystajace z wody zbedne...no chyba ze bedziesz to umial zrobic troche w innej tonacji:)
Napisano 13 Listopad 200519 l A ja myslalem na poczatku widzac miniaturke ze te skaly to beda statki ufo, i wtedy dosc ciekawie pasowaloby to do tematu "powrot do domu"... zgadzam sie z Deusem, wywalic stateczki...
Napisano 13 Listopad 200519 l gory i niebo swietne, ale statki wogole nie trzymaja skali i wygladaja jak zabawki (chyba ze tak ma byc a ja nie zrozumialem :) i te wystajace skaly jakos sztucznie wygladaja, moze przydaloby im sie troche koloru wody/nieba ?
Napisano 14 Listopad 200519 l stateczki wygladaja jak zabaweczki, troszeczke za małe, ale oprócz tego bardzo ladne, i moze te skaly wystajace z wody jakos niezbyt pasuja, bo są zbyt ostre czy cos, niebo ekstra
Napisano 14 Listopad 200519 l trochę się wszystko przewala na lewą stronę ale poza tym bardzo ciekawy klimat i kolorystyka. Pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200519 l Cały drugi plan (czyli góry w oddali + woda + niebo) wyszły ci swietnie ^_^ , Z wystającymi górami na 1 planie imho nie trafiłeś w tonację (za jasne i zbyt czerwone) przez co wyglądają jak z innej bajki. Zrobiłem na poczekaniu myszką taką sugestię (mysle ze tak lepiej) http://img283.imageshack.us/img283/9877/widoczek1qi.jpg