Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Droga prob i bledow wyszlo mi cos takiego. Nie uzywalem zadnych zdjec ani tekstur. Moze jak znajde kiedys troche czasu, to wezme sie porzadnie za detale i wykonczenie..no ale narazie tak zostaje ;) Mam nadzieje, ze sie spodoba :)

pozdrawiam.

ost23ku.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

IMO byloby DUUUUUUUUUUUUZO lepiej bez tych statkow i tego czegos wystajacego z wody :) Gory i swiatelka naprawde cudne! :D

Napisano

no no pieknie...mnie statki nie przeszkadzaja ale te skalki wystajace z wody zbedne...no chyba ze bedziesz to umial zrobic troche w innej tonacji:)

Napisano

A ja myslalem na poczatku widzac miniaturke ze te skaly to beda statki ufo, i wtedy dosc ciekawie pasowaloby to do tematu "powrot do domu"... zgadzam sie z Deusem, wywalic stateczki...

Napisano

gory i niebo swietne,

ale statki wogole nie trzymaja skali i wygladaja jak zabawki (chyba ze tak ma byc a ja nie zrozumialem :)

i te wystajace skaly jakos sztucznie wygladaja, moze przydaloby im sie troche koloru wody/nieba ?

Napisano

stateczki wygladaja jak zabaweczki, troszeczke za małe, ale oprócz tego bardzo ladne, i moze te skaly wystajace z wody jakos niezbyt pasuja, bo są zbyt ostre czy cos, niebo ekstra

Napisano

trochę się wszystko przewala na lewą stronę ale poza tym bardzo ciekawy klimat i kolorystyka.

Pozdrawiam