Kisiel Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 robie projekt sceny do teatrzyku... no i proboje zrobic czerwona plachte na kurtyne... jak zrobic zeby wygladala jak z materialu... tzn. zeby byla taka falowana... z gory dzieki i pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 W max'ie - reactor (F1) Plugin - SimCloth np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Natomiast jeśli używasz Mayki, to wersja Unlimited ma tzw. "Maya Cloth". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 ..... albo recznie poprzesuwac vertexy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Można też użyć na plane modyfikator flex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 extrude splajn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 no chyba, ze nurbs? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 ja to zawsze simclothem robiłem i ładnie wychodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Ta kurtyna ma po prostu wisieć swobodnie, czy byc jakos podpięta i udrapowana po bokach? Jeśli ma byc pionowa, to plane i modyfikator wave albo spljn i extrude... jest wieeele opcji. Jeśli kurtyna ma być udrapowana to ewidentnie cloth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 można też dac plane'a i przypisac mu noise'a. taki prosty sposobik, ale efektu nie spodziewaj się oszalamiającego, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi