misiekhc Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Witam! Wrzucam nowy filmik, jest kompletnie inny niż reszta, sami zobaczcie zresztą, traktuje na temat ciężkiego życia podczas 2 wojny światowej, ...wiele zabawnych gagow! okolo 84 568 KB tutaj link: http://www.wroclaw.mm.pl/~misiekhc/x.avi zapraszam do zasysanie, pozdr:
*NicoN_ Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 ^^jestem pierwszy! na pewno bedzie spoko , po screeneach widze... Sciagam.........
misiekhc Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 od lewej 4 od gory 3, z faja i czapa, to jeden ja, i od prawej 1 od gory 2, durna mina to drugi ja tutaj
Drakula Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 No i jestem juz "po" ;) Szczrez mowiac poprzedni film byl duzo lepszy :) Tego jakos nie rozumiem - czym oni tu rzucaja (to takie zamazane) ? Dzwiek kuleje tak jak w poprzednim filmie :P W kazdym razie pozdrow ode mnie goscia z bialymi polksiezycami na policzkach - kocham go! xD Jakbyscie dzwiek poprawili to byloby naprawde dobrze. Moze by to nagrywac oddzielnie ?
misiekhc Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 bo te metafora, do glebszej analizy... nie ma nic ot tak, poprzednie filmy to byl lajcik teraz to jest sztuka! :D ...dzwiek dzwiek dzwiek, no nastepny film juz bedzie caly w postsynchro na pewno, teraz jescze lipa fakt,
Drakula Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Jakie poprzednie filmy? ja widzialem tylko jeden :/
misiekhc Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 a widzisz, ...jescze sie postaram wrzucic na net to zapodam linka
Leru Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 LOL :D misiekhc kto wymyślił ten tekst z obozem ? Genialny patent :] Fajny motyw z ******. Gość z dwoma białym półksiężycami na lewym policzku też jest moim idolem, w ogóle to on gra raczej mądrych ludzi zauważyłem ;) Aż mi się przypomniał skecz Monthy Pythona z zabójczym kawałem :] pracujcie dalej, z każdym filmem jest coraz lepiej, ten był jak dotąd najlepszy - bez przemocy, dużo tekstów, REWELK! Co prawda nie czaję o co chodzi z wybuchającymi żołnierzami AK i odliczaniem stoperem ale dość.. śmieszne to było :D pozdrawiam
Drakula Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Kto podkladal glos Hitlerowi? :D Genialny jest xD
misiekhc Napisano 15 Listopad 2005 Autor Napisano 15 Listopad 2005 moj kolega podkladal glos hitlerowi dlaczego mozemy zaoferowac ci tabletke odchudzajaca la-121 ® za jedyne 5zl? EDIT: bo L to long a A to activ!
rowr Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 heh a kiedy jakis publiczny pokaz bo kobieta po ostatnim mnie ciagle dreczy :D
misiekhc Napisano 15 Listopad 2005 Autor Napisano 15 Listopad 2005 no ostanio na pokazie bylo takie niemowione spiecie z ludzmi co ostanio nam pomagali w pokazach (chyba skonczyla sie nasza wspolpraca) i teraz szukamy kogos z kim cos mozna organizowac, moze niedlugo powluczymy sie po klubach we wrocku coby cos zorganizowac...
rowr Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 hemmmmm niop troszke tam organizacja cieniutka byla :) hemmm moze w "Czeskim filmie " wsumie wasza tworczosc by tam pasowala...i lokal pewnie tez by na tym zyskal :)
Gradir Napisano 15 Listopad 2005 Napisano 15 Listopad 2005 Genialny film ;) Fragment z gosciem opisujacym oboz super :D Fajny motyw z F'a'ktem i ogolnie reszta rowniez ;) Muzyka bardzo dobra tez Ogolnie tak trzymac! PS. gdzie mozna znalezc jeszcze jakies firmy Waszego autorstwa?
misiekhc Napisano 15 Listopad 2005 Autor Napisano 15 Listopad 2005 gradir - na razie nigdzie ale w najblizszm czsie wrzuce cos na net i dam linka do reszty filmow, a i stronka agfy rusza niebawem, pozdr,
polka dot Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 wieczorem sciagnge mam nadzieje ze muzyka tak dobra jak w diku :>
misiekhc Napisano 16 Listopad 2005 Autor Napisano 16 Listopad 2005 inna muzyka tu jest, inny film, ale niedlugo wracamy do klimatu z dika
Shogun 3D Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 Hehe, przy francuskich spadochroniarzach uśmiałem się jak norka. Tak trzymać. :)
misiekhc Napisano 16 Listopad 2005 Autor Napisano 16 Listopad 2005 ciesze sie ze sie podoba:) mellodeque - "jakby czytali z kartki" - hahahahah... nie wiem jak dyplomatycznie odpowiedziec na ten zarzut ;):D nad aktorstwem to masz 100% racji musimy popracowac, na razie jest slabooo... mamy za maly budzet (okolo 3,60 zł) zeby kupic takie male mikrofoniki ;), ale obiecujemy w nastepnym filmie ;adny dzwiek, jakos to zrobic trzeba, ...a jakby zwykly mikofon podpiac do kamery trzymac na kiju? a jak wiatr to jakas skarpete nalozyc? mozliwe to by bylo?
Gradir Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 ciesze sie ze sie podoba:) ...a jakby zwykly mikofon podpiac do kamery trzymac na kiju? a jak wiatr to jakas skarpete nalozyc? mozliwe to by bylo? Pewno, ze mozliwe ;) Co do dialogow to nie jest zle, moze tylko w rozmowie 2ch niemcow mnie wkurza ze najpierw gosc kiwa glowa na odpowiedz a potem jest ciecie i gosc zaprzecza ;) Ale nie no, gosc ktory przedstawia plan żelkowego ogrodzenia rozwala system :D A i moglbys wytlumaczyc osso hozi w scenie z zegarkiem i na przyklad co mowia polacy przed wybuchnieciem? Czyzby "wcale, że nie?" :P
Leru Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 to się nazywa film niskobudrzetowy :] wykukałem takie coś :] co to takiego jest ?
rowr Napisano 3 Grudzień 2005 Napisano 3 Grudzień 2005 eereeeeee wyglada jak anal intruder....pewnie sluzy do komunikacji :)
misiekhc Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Napisano 13 Grudzień 2005 "wykukałem takie coś :] co to takiego jest ?" o zesz ty, rzogryzles, szybko to usun szybko szybko szybko
Rekomendowane odpowiedzi