Napisano 14 Listopad 200519 l Witam! Wrzucam nowy filmik, jest kompletnie inny niż reszta, sami zobaczcie zresztą, traktuje na temat ciężkiego życia podczas 2 wojny światowej, ...wiele zabawnych gagow! okolo 84 568 KB tutaj link: http://www.wroclaw.mm.pl/~misiekhc/x.avi zapraszam do zasysanie, pozdr:
Napisano 14 Listopad 200519 l ^^jestem pierwszy! na pewno bedzie spoko , po screeneach widze... Sciagam.........
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor od lewej 4 od gory 3, z faja i czapa, to jeden ja, i od prawej 1 od gory 2, durna mina to drugi ja tutaj
Napisano 14 Listopad 200519 l No i jestem juz "po" ;) Szczrez mowiac poprzedni film byl duzo lepszy :) Tego jakos nie rozumiem - czym oni tu rzucaja (to takie zamazane) ? Dzwiek kuleje tak jak w poprzednim filmie :P W kazdym razie pozdrow ode mnie goscia z bialymi polksiezycami na policzkach - kocham go! xD Jakbyscie dzwiek poprawili to byloby naprawde dobrze. Moze by to nagrywac oddzielnie ?
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor bo te metafora, do glebszej analizy... nie ma nic ot tak, poprzednie filmy to byl lajcik teraz to jest sztuka! :D ...dzwiek dzwiek dzwiek, no nastepny film juz bedzie caly w postsynchro na pewno, teraz jescze lipa fakt,
Napisano 14 Listopad 200519 l Autor a widzisz, ...jescze sie postaram wrzucic na net to zapodam linka
Napisano 15 Listopad 200519 l LOL :D misiekhc kto wymyślił ten tekst z obozem ? Genialny patent :] Fajny motyw z ******. Gość z dwoma białym półksiężycami na lewym policzku też jest moim idolem, w ogóle to on gra raczej mądrych ludzi zauważyłem ;) Aż mi się przypomniał skecz Monthy Pythona z zabójczym kawałem :] pracujcie dalej, z każdym filmem jest coraz lepiej, ten był jak dotąd najlepszy - bez przemocy, dużo tekstów, REWELK! Co prawda nie czaję o co chodzi z wybuchającymi żołnierzami AK i odliczaniem stoperem ale dość.. śmieszne to było :D pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200519 l Autor moj kolega podkladal glos hitlerowi dlaczego mozemy zaoferowac ci tabletke odchudzajaca la-121 ® za jedyne 5zl? EDIT: bo L to long a A to activ!
Napisano 15 Listopad 200519 l heh a kiedy jakis publiczny pokaz bo kobieta po ostatnim mnie ciagle dreczy :D
Napisano 15 Listopad 200519 l Autor no ostanio na pokazie bylo takie niemowione spiecie z ludzmi co ostanio nam pomagali w pokazach (chyba skonczyla sie nasza wspolpraca) i teraz szukamy kogos z kim cos mozna organizowac, moze niedlugo powluczymy sie po klubach we wrocku coby cos zorganizowac...
Napisano 15 Listopad 200519 l hemmmmm niop troszke tam organizacja cieniutka byla :) hemmm moze w "Czeskim filmie " wsumie wasza tworczosc by tam pasowala...i lokal pewnie tez by na tym zyskal :)
Napisano 15 Listopad 200519 l Genialny film ;) Fragment z gosciem opisujacym oboz super :D Fajny motyw z F'a'ktem i ogolnie reszta rowniez ;) Muzyka bardzo dobra tez Ogolnie tak trzymac! PS. gdzie mozna znalezc jeszcze jakies firmy Waszego autorstwa?
Napisano 15 Listopad 200519 l Autor gradir - na razie nigdzie ale w najblizszm czsie wrzuce cos na net i dam linka do reszty filmow, a i stronka agfy rusza niebawem, pozdr,
Napisano 16 Listopad 200519 l Autor inna muzyka tu jest, inny film, ale niedlugo wracamy do klimatu z dika
Napisano 16 Listopad 200519 l Hehe, przy francuskich spadochroniarzach uśmiałem się jak norka. Tak trzymać. :)
Napisano 16 Listopad 200519 l Autor ciesze sie ze sie podoba:) mellodeque - "jakby czytali z kartki" - hahahahah... nie wiem jak dyplomatycznie odpowiedziec na ten zarzut ;):D nad aktorstwem to masz 100% racji musimy popracowac, na razie jest slabooo... mamy za maly budzet (okolo 3,60 zł) zeby kupic takie male mikrofoniki ;), ale obiecujemy w nastepnym filmie ;adny dzwiek, jakos to zrobic trzeba, ...a jakby zwykly mikofon podpiac do kamery trzymac na kiju? a jak wiatr to jakas skarpete nalozyc? mozliwe to by bylo?
Napisano 16 Listopad 200519 l ciesze sie ze sie podoba:) ...a jakby zwykly mikofon podpiac do kamery trzymac na kiju? a jak wiatr to jakas skarpete nalozyc? mozliwe to by bylo? Pewno, ze mozliwe ;) Co do dialogow to nie jest zle, moze tylko w rozmowie 2ch niemcow mnie wkurza ze najpierw gosc kiwa glowa na odpowiedz a potem jest ciecie i gosc zaprzecza ;) Ale nie no, gosc ktory przedstawia plan żelkowego ogrodzenia rozwala system :D A i moglbys wytlumaczyc osso hozi w scenie z zegarkiem i na przyklad co mowia polacy przed wybuchnieciem? Czyzby "wcale, że nie?" :P
Napisano 3 Grudzień 200519 l to się nazywa film niskobudrzetowy :] wykukałem takie coś :] co to takiego jest ?
Napisano 13 Grudzień 200519 l Autor "wykukałem takie coś :] co to takiego jest ?" o zesz ty, rzogryzles, szybko to usun szybko szybko szybko