Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Wrzucam nowy filmik, jest kompletnie inny niż reszta, sami zobaczcie zresztą,

traktuje na temat ciężkiego życia podczas 2 wojny światowej, ...wiele zabawnych gagow!

okolo 84 568 KB tutaj link: http://www.wroclaw.mm.pl/~misiekhc/x.avi

zapraszam do zasysanie, pozdr:

agfaprezentujexxx2cm.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

^^jestem pierwszy! na pewno bedzie spoko , po screeneach widze... Sciagam.........

Napisano
  • Autor

od lewej 4 od gory 3, z faja i czapa, to jeden ja, i od prawej 1 od gory 2, durna mina to drugi ja tutaj

Napisano

No i jestem juz "po" ;) Szczrez mowiac poprzedni film byl duzo lepszy :) Tego jakos nie rozumiem - czym oni tu rzucaja (to takie zamazane) ?

Dzwiek kuleje tak jak w poprzednim filmie :P W kazdym razie pozdrow ode mnie goscia z bialymi polksiezycami na policzkach - kocham go! xD

Jakbyscie dzwiek poprawili to byloby naprawde dobrze. Moze by to nagrywac oddzielnie ?

Napisano
  • Autor

bo te metafora, do glebszej analizy... nie ma nic ot tak, poprzednie filmy to byl lajcik teraz to jest sztuka! :D ...dzwiek dzwiek dzwiek, no nastepny film juz bedzie caly w postsynchro na pewno, teraz jescze lipa fakt,

Napisano

LOL :D misiekhc kto wymyślił ten tekst z obozem ? Genialny patent :]

Fajny motyw z ******.

Gość z dwoma białym półksiężycami na lewym policzku też jest moim idolem, w ogóle to on gra raczej mądrych ludzi zauważyłem ;)

Aż mi się przypomniał skecz Monthy Pythona z zabójczym kawałem :]

pracujcie dalej, z każdym filmem jest coraz lepiej, ten był jak dotąd najlepszy - bez przemocy, dużo tekstów, REWELK! Co prawda nie czaję o co chodzi z wybuchającymi żołnierzami AK i odliczaniem stoperem ale dość.. śmieszne to było :D

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

moj kolega podkladal glos hitlerowi

dlaczego mozemy zaoferowac ci tabletke odchudzajaca la-121 ® za jedyne 5zl?

EDIT: bo L to long a A to activ!

Napisano

heh a kiedy jakis publiczny pokaz bo kobieta po ostatnim mnie ciagle dreczy :D

Napisano
  • Autor

no ostanio na pokazie bylo takie niemowione spiecie z ludzmi co ostanio nam pomagali w pokazach (chyba skonczyla sie nasza wspolpraca) i teraz szukamy kogos z kim cos mozna organizowac, moze niedlugo powluczymy sie po klubach we wrocku coby cos zorganizowac...

Napisano

hemmmmm niop troszke tam organizacja cieniutka byla :) hemmm moze w "Czeskim filmie " wsumie wasza tworczosc by tam pasowala...i lokal pewnie tez by na tym zyskal :)

Napisano

Genialny film ;)

Fragment z gosciem opisujacym oboz super :D

Fajny motyw z F'a'ktem i ogolnie reszta rowniez ;)

Muzyka bardzo dobra tez

Ogolnie tak trzymac!

PS. gdzie mozna znalezc jeszcze jakies firmy Waszego autorstwa?

Napisano
  • Autor

gradir - na razie nigdzie ale w najblizszm czsie wrzuce cos na net i dam linka do reszty filmow, a i stronka agfy rusza niebawem, pozdr,

Napisano
  • Autor

ciesze sie ze sie podoba:)

mellodeque - "jakby czytali z kartki" - hahahahah... nie wiem jak dyplomatycznie odpowiedziec na ten zarzut ;):D

nad aktorstwem to masz 100% racji musimy popracowac, na razie jest slabooo...

mamy za maly budzet (okolo 3,60 zł) zeby kupic takie male mikrofoniki ;),

ale obiecujemy w nastepnym filmie ;adny dzwiek, jakos to zrobic trzeba,

...a jakby zwykly mikofon podpiac do kamery trzymac na kiju? a jak wiatr to jakas skarpete nalozyc? mozliwe to by bylo?

Napisano
ciesze sie ze sie podoba:)

...a jakby zwykly mikofon podpiac do kamery trzymac na kiju? a jak wiatr to jakas skarpete nalozyc? mozliwe to by bylo?

Pewno, ze mozliwe ;)

Co do dialogow to nie jest zle, moze tylko w rozmowie 2ch niemcow mnie wkurza ze najpierw gosc kiwa glowa na odpowiedz a potem jest ciecie i gosc zaprzecza ;) Ale nie no, gosc ktory przedstawia plan żelkowego ogrodzenia rozwala system :D

A i moglbys wytlumaczyc osso hozi w scenie z zegarkiem i na przyklad co mowia polacy przed wybuchnieciem? Czyzby "wcale, że nie?" :P

Napisano

to się nazywa film niskobudrzetowy :]

wykukałem takie coś :] co to takiego jest ?

Napisano

eereeeeee wyglada jak anal intruder....pewnie sluzy do komunikacji :)

Napisano
  • Autor

"wykukałem takie coś :] co to takiego jest ?"

o zesz ty, rzogryzles, szybko to usun szybko szybko szybko