Kub@ Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Cześć, to moja pierwsza bitwa i choć nie liczę na żadne wyróżnienie czy coś, mam zamiar nauczyć się czegoś nowego bo ostatnio w maxie rzadko siedzę. A oto owad nad którym będę pracować:
giorgione Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Fotki owada masz piekne. Tylko brać się do roboty i zrobić równie pięknego :P:P:P Giorgione
Kub@ Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Napisano 16 Lipiec 2003 Odwłok: Staram się zrobić owada z osobnych części, bo mogę mieć potem problemy z teksturkami.
STANEK Napisano 16 Lipiec 2003 Napisano 16 Lipiec 2003 Zapowiada się świetnie - bardzo ładna pracka może z tego wyjść.Naraz mało jest do oceny ale na pewno życzę Ci powodzenia. Pozdrawiam.
Barył Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Witam :) fajowsko to wyglada, tlyko gorna czesc tulowia wyglada jakby to byl jakis kamien na tulowiu. -pozdrawiam, Barył
Kub@ Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 Thx. Ta część jeszcze jest niedokończona, to będzie taki \"plecak\" z którego wyrastają skrzydła. Postaram się to dziś dokończyć.
Kub@ Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 update: Zamiast dokończyć korpus wziąłem się za nóżki, brakuje jeszcze włosków które dorobie chyba shagiem, ale narazie gdzieś mi się zapodział. Jak je oceniacie ?
Vorek Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 Swietny model, ale wydaje mi sie ze trzeci (patrzac od tulowia) segment odnozy jest nieco zbyt splaszczony i zwezony przy zgieciu, takie odnioslem wrazenie po przegladnieciu referencji. Zapowiada sie rewelacyjnie, Powodzenia ! [piwo]
Kub@ Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 Update: Jeszcze kilka poprawek i zabieram się za texturowanie
RadX Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Bardzo ładnie ci idzię i masz bardzo dobre referencję.
Marcin_ps Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 az mi sie jesc odechcialo ( ale to przezto ze nie lubie takich owadow bo nie wszystki sa paskudne jak ten ) jak narasie super :)
Kub@ Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 Skrzydełka - wczesna faza. Zastanawiam się teraz jak zrobić ten \"witraż\" żeby jakoś w miarę to wyszło.
Kub@ Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 Po dłuższym czasie mały update - teksturki (jeszcze nie wpełni gotowe). Na początku owad miał być brązowy, ale szary bardziej przypadł mi do gustu. Owłosienie miałem zamiar zrobić shagiem, ale efekt był raczj mizerny i po dodaniu dof\'a włoski znikały więc trzeba je jeszcze dorobić.
SiD Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 Nie zebym sie wtracal w nieswoje sprawy ale czy ty pracujesz dnaimi i nocami bo widze z tego ze bardzo szybko ci to idzie az w szoku jestem jak to mozliwe hehehe naorawde jestes albo taki dobry ale cholernie sie gdzies spieszysz i to w dodatku z bardzo dobrym efektem ( zawsze sie doszukuje gdzies niejasnosci ) hehehehe Praca jest super projekt ci sie udal i model jest wspanialy nawet nie wiem co teraz ci pisac hehe bo jestem troche zszokowany tym wszytskim hehe :D no chyba tylkop brawo i czekam na koncówke :D[piwo]
Kub@ Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 Chyba ci się coś pokiełbasiło:) Ostatnio go prawię nie tykałem, dopiero wczoraj wróciłem z zagranicy. anyway thx
Kub@ Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Napisano 19 Sierpień 2003 Końcowy render nie będzie chyba daleko odbiegał od tego, więc prosiłbym jeszcze o jakieś komentarze. Zauwarzyłem że coś skopało kompletnie cienie, może to przez dof\'a ?
Kub@ Napisano 26 Sierpień 2003 Autor Napisano 26 Sierpień 2003 Tutaj link do większej i trochę innej wersji: obrazek
Rekomendowane odpowiedzi