Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej przesyłam coś 2d w ołówku może w przyszłości coś wykombinuje w 3ds narazie duzo sie jeszcze musze nauczyć:D

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

calkiem sympatyczny, morzna by sie czepiac twarzy, jest troche zanadto przerysowana w stosunku do reszty, juz nawet bardziej podoba mi sie ten drugi etap przemiany, pomiedzy wilkiem a czlowiekiem, ale calosc calkiem spoko jest.

Napisano

Cool...bardzo mi się podoba. Dobrze wykonana praca z pomysłem...nie mam zastrzeżeń...

Pozdro...

Napisano

bomba.... i ta sugestywna sytuacja - od pozornego spokoju do agresji.... mnie przekonuje i jestem na tak...

pozdrawiam i proszę o więcej [piwo]

Napisano

No fajne - jakim ołowniem to robiłeś :D:D:D

Bo wygląda bardzo ciekawie - cienie też mi się podobają - tylo zgodzę się z biglebowskim - ta pierwsza twarz mogłaby byc lepsza

Giorgione

:D:D

Napisano
  • Autor

ołówek HB i B2 automatyczny bo nie trzeba go ostrzyć[spox]+troche zabawy gumka i palcami:)

---

biglebowsky:dzieki za wskazówke:)to akurat rysunek z przed roku:)

Napisano

Ciekawe, ciekawe.. :)

Te fazy wyprzedzające spokój są ekstra.. pokazują co siedzi w gowie faceta i wiadaomo, że ten spokój jest pozorny a za chwilę pryśnie... trafione w 10! Wiesz.. zazwyczaj się widzi fazy wsteczne, na zasadzie powidoku, a tu są do przodu i mi się to podoba.

:) pozdro