Napisano 16 Lipiec 200321 l Hej przesyłam coś 2d w ołówku może w przyszłości coś wykombinuje w 3ds narazie duzo sie jeszcze musze nauczyć:D
Napisano 17 Lipiec 200321 l calkiem sympatyczny, morzna by sie czepiac twarzy, jest troche zanadto przerysowana w stosunku do reszty, juz nawet bardziej podoba mi sie ten drugi etap przemiany, pomiedzy wilkiem a czlowiekiem, ale calosc calkiem spoko jest.
Napisano 17 Lipiec 200321 l Cool...bardzo mi się podoba. Dobrze wykonana praca z pomysłem...nie mam zastrzeżeń... Pozdro...
Napisano 17 Lipiec 200321 l bomba.... i ta sugestywna sytuacja - od pozornego spokoju do agresji.... mnie przekonuje i jestem na tak... pozdrawiam i proszę o więcej [piwo]
Napisano 17 Lipiec 200321 l No fajne - jakim ołowniem to robiłeś :D:D:D Bo wygląda bardzo ciekawie - cienie też mi się podobają - tylo zgodzę się z biglebowskim - ta pierwsza twarz mogłaby byc lepsza Giorgione :D:D
Napisano 17 Lipiec 200321 l Autor ołówek HB i B2 automatyczny bo nie trzeba go ostrzyć[spox]+troche zabawy gumka i palcami:) --- biglebowsky:dzieki za wskazówke:)to akurat rysunek z przed roku:)
Napisano 18 Lipiec 200321 l Ciekawe, ciekawe.. :) Te fazy wyprzedzające spokój są ekstra.. pokazują co siedzi w gowie faceta i wiadaomo, że ten spokój jest pozorny a za chwilę pryśnie... trafione w 10! Wiesz.. zazwyczaj się widzi fazy wsteczne, na zasadzie powidoku, a tu są do przodu i mi się to podoba. :) pozdro